Serdar Öztop

• Konuyu açan Konuyu açan cajun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serdar Öztop bu Pazar saat 14:00 da HalukWEB Sohbet odasında

HalukWEB sohbet odasının bu haftaki konuğu Serdar Öztop. Pazar günü saat 14:00 da sohbet odasında bulunarak Serdar Öztop' a sorularınızı/ görüşlerinizi iletebilirsin.

Serdar Öztop gitarla lise yıllarında tanışmış, o günden bu güne kadar kadar bir çok albümde görev almış.

Haluk Levent ile Yollarda, Bir Gece Vakti, Arkadaş, Mektup, Leyla.com albümlerinde beraber çalışmış. Ayrıca Şu anda hazırlanmakta olan yeni Haluk Levent albümün de de Serdar Öztop yer alıyor.

Öztop' un ayrıca 2 de solo albümü bulunuyor. "Sükut" ve "Mutluluğun Gözyaşları" adında iki albümü bulunuyor.

pyshcocreps demiş ki:
Gerçekten başarılı bir müzisyen!Gitar çok yakışıyor bence ve hakkınıda veriyor!Haluk Levent e çalarken harcanıyor dediğim bir kişi ama Nitekim şimdide Bulutsuzluk Özleminde çalıyor!
Sahnede izleme şansı bulduğum bir kişi Ben gitar tarzını Yavuz Çetine benzetiyorum !

Başarılı olduğu doğrudur. Gitar yakışıyor ama hakkını veriyormu orası tartışılır. Haluk levente çalan harcanıyormu? 😆 O zaman AKIN ELDES, GÖKTUÐ ŞENKAL gibi isimler gidip intihar etsinler 🙂 Haluk leventi hiç sevmem
bu çokda önemli değildir. Haluk olmasa serdarı kimse tanımayabilirdi
:!:
Ayrıca gitar çalışı YAVUZ ÇETİN'in tarzına benzemiyor. Haddine bile düşmez.

Satriani, Steve vai gibi gitaristler var zaten onlar gibi olmanın bir gereği yok.

haluk leventin son albümünde yer almış kendisi. anlamadım nokta şu ; zamanında o kadar konuştu söylemediğini bırakmadı ve çalmayacağını dile getirdi. hatta hl aç pencere albümünde serdar var dedi ama serdar bunun aslı olmadığını dile getirdi.

tükürdüğü tükürüğü şimdi neden yalamış duruma düşürdü kendini acaba merak ediyorum ? PARA yımı çok verdi sayın haluk bey yada başka birşey mi var bu işin içinde çözemedim 🙂 ama bence başka bişey var gibi geliyor bana... serdar öztop adına onca şey söylemesinden sonra kendisine hiç yakışmadı doğrusu bu hareket.

albümün bazı parçalarının stüdyo kaydını dinledim serdarın farkı belli oluyor ve albümde görüces bakalım...

penaber demiş ki:
haluk leventin son albümünde yer almış kendisi. anlamadım nokta şu ; zamanında o kadar konuştu söylemediğini bırakmadı ve çalmayacağını dile getirdi. hatta hl aç pencere albümünde serdar var dedi ama serdar bunun aslı olmadığını dile getirdi.

tükürdüğü tükürüğü şimdi neden yalamış duruma düşürdü kendini acaba merak ediyorum ? PARA yımı çok verdi sayın haluk bey yada başka birşey mi var bu işin içinde çözemedim 🙂 ama bence başka bişey var gibi geliyor bana... serdar öztop adına onca şey söylemesinden sonra kendisine hiç yakışmadı doğrusu bu hareket.

albümün bazı parçalarının stüdyo kaydını dinledim serdarın farkı belli oluyor ve albümde görüces bakalım...
Konunun daha fazla uzamaması için sitemizdeki Serdar Öztop röportajını bir inceleyelim derim ben. 😉
iyi yazışmalar!
http://www.turkrock.com/article747.html

Ankirock konserinden bir fotoğraf. Ancak merak ettiğim birşey var. Sorduğumda, spot ışıklarının yanmasını kendilerinin istemediğini ve bu nedenle deyim yerindeyse karanlıkta çaldıklarını ifade etti organizatörler.
Niye?!!
Bir tek Türklerde var bu özellik sanırım. Steve Vai'den ( http://www.fotomuhabiri.com/sergi/rock/vai/vai.html ) tutun Apocalyptica'ya kadar elin gavuru 🙂 cayır cayır sahnenin ışıklarını yaktırırken bizimkiler karanlıkta çalıp söylüyor🙂
Konsere gelenler sahnedekilerin yüzünü görmek istiyordur sanırım, yoksa takarsın CD'yi, dinlersin setten.
Birbucuk yıl boyunca rock fotoğrafı çektim, ışık yüzü görmedim doğru dürüst, hepinize helal olsun🙂
Çok kısa süreli sahneye verilen cılız ışık altında çekilen bir fotoğraf aşağıdaki:

ank79dm.jpg

serdar öztop 23.06.2006 cuma gecesi saat 22.00'de passage live'da sahne alacak. gitar müziği seven bütün herkesi bekleriz 🙂

serdar öztop - passage live
23.06.2006 - 22.00
istiklal cad. rumeli han taksim
giriş: 15 YTL (ilk içki dahil)
18 yaş sınırı vardır

mutluluğun göz yaşlarında ki parçaları çok hoş ve bayılıyorum..ama sakın bu adam'a viritiyöz demeyin..müzikten anlayan adam zaten böle bişiyi kınar..saygılar.. 8)

ben kendisini beğenirdim şahsen fakat geçenlerde hüsnü şenlendiricinin programında çıktı ve çok kötüydü resmen çalamadı bayaa bi sıçışlar falan oldu bide üstüne şarkı söölemezmi eyvah eyvah yani galiba artık çalışmıyo kondiksiyon eksikliği olabilir herhalde gözünü para bürüdü sadece çalıyo hiç çalışmıyo

Geri