çorluda zaten konser 4 sene kadar göremicem hayaller suya düstü sen bi dett önce 😛 artık bulgaristana bekleriz efem gırnata çikitada söleriz hep birlikte 😀evilcats_gokcee demiş ki:yaw corlu nerden cktıı 😉 once ankarada bı konser olsun 8)
sen bana özel mesaj at, adını soyadını ve açık adresini yaz 🙂sofistice demiş ki:ben demo istiyorum... 🙂
sözünüz varda hatırlatıyım dedim...
bu arada başarılarınızın devamını diliyorum...🙂
istediğiniz başarıya umarım ulaşırsınız...🙂
her zaman; )
sen de sus 😛aslinda_o demiş ki:çorluda zaten konser 4 sene kadar göremicem hayaller suya düstü sen bi dett önce 😛 artık bulgaristana bekleriz efem gırnata çikitada söleriz hep birlikte 😀
sen de sus 😛[/quote]aslinda_o demiş ki:çorluda zaten konser 4 sene kadar göremicem hayaller suya düstü sen bi dett önce 😛 artık bulgaristana bekleriz efem gırnata çikitada söleriz hep birlikte 😀
sertsessiz demiş ki:sen bana özel mesaj at, adını soyadını ve açık adresini yaz 🙂sofistice demiş ki:ben demo istiyorum... 🙂
sözünüz varda hatırlatıyım dedim...
bu arada başarılarınızın devamını diliyorum...🙂
istediğiniz başarıya umarım ulaşırsınız...🙂
her zaman; )
sen de sus 😛aslinda_o demiş ki:çorluda zaten konser 4 sene kadar göremicem hayaller suya düstü sen bi dett önce 😛 artık bulgaristana bekleriz efem gırnata çikitada söleriz hep birlikte 😀
sertsessiz demiş ki:hehe o olmaz işte, imza dağıtmaya daha çooooook var 🙂
siz beni unutursunuz oralarda 😢 çabuk gidin çabuk dönünsertsessiz demiş ki:evet dilancım giderken pasaportu unutmamak hakkaten güzel fikir, eyvallah 🙂
sertsessiz demiş ki:7-8-9 kasımda istanbulda balansta. 7 ve 8inde gruplar çalacak, 9unda ödül töreni. biz 7sinde çalıyoruz.