- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaslar 15 civari yeni gitar ve 40 in üzerinde anfi tonu ekledim. Ilk sayfada bütün ses örneklerini bulabilirsiniz.
bencede yani cok iyi cıkıyor tonlar, özellikle 10 watt lık bir amfiye göre baya bir gain var ,10 wattlıklar icinde en alınası amfi gerçekten ..Eldrun demiş ki:MG10 dan çıkan sese hayret ettim.Bu tür kayıtlar karşılaştırma amaçlı olarak kullanılabilir belki ama burada sesini duyup ta almaya karar veren birini çok yanıltabilir amfilerin ve gitarların kayıtları.
güzel bir paylaşım yinede.
Eldrun demiş ki:MG10 dan çıkan sese hayret ettim.Bu tür kayıtlar karşılaştırma amaçlı olarak kullanılabilir belki ama burada sesini duyup ta almaya karar veren birini çok yanıltabilir amfilerin ve gitarların kayıtları.
güzel bir paylaşım yinede.
jvm bence şu anda marshall ın en iyi full lambalı amfisi jcm2000 i bir türlü sevemedim jcm 800 ler efsanedir zaten ama jcm800kk nasldır bilmiorm bi denemeni öneririm zuhalde hepsi mevcutAmericanDragger demiş ki:ben Marshall veya başka bir marka tüplü anfi almak istiyorum kısmet olursa.
şuan Marshall JCM800 Kerry King signature anfi var.onu düşünüyorum.
acaba fikir verebilecek olan varmı? anfi iyidir veya kötüdür.şöyle kötülüğü var.
yani bunun hakkında bilgi ve başka birşey tavsiye edebilecek olan varmı?