Valla "emresumer'' aslında benim bildiğim bu iş birazda yaş ile ilgili.Yani 23 yaşından sonra nederece bir katkısı olur bilemem açıkcası...Çünkü hep bahsediyoruz ya ''piyano-eğitmen'' gerekli diye...Bunun dışında birde vücudun buna elverişli olması lazım...Çünkü ''ses teli'' dediğimiz şey aslında iki tane kas.Özellikle ergenlik döneminden sonra alınan eğitim çok farklı...emresumer demiş ki:Ben de şeyi sorayım .. Benim sesim çok kotu.. 🙂 ..
Yani şimdiye kadar hiç şarkı falan söylemedim.. 1 senedir falan gitar çalıyorum işte son zamanlarda şarkı çalışırken sadece mırıldandım gibi okadar.. Bu kadar kötü bir sesle gitsem hocaya.. biraz düzene sokabilir mi? Yani hiç değilse söylediğim şarkı biraz anlaşılır hale gelir mi? 🙂 .. Hobi amaçlı ilgileniyorum zaten .. yaş 23 bu arada.. Bu tür işler için geç kaldım farkındayım.. 🙂
emresumer demiş ki:Ben de şeyi sorayım .. Benim sesim çok kotu.. 🙂 ..
Yani şimdiye kadar hiç şarkı falan söylemedim.. 1 senedir falan gitar çalıyorum işte son zamanlarda şarkı çalışırken sadece mırıldandım gibi okadar.. Bu kadar kötü bir sesle gitsem hocaya.. biraz düzene sokabilir mi? Yani hiç değilse söylediğim şarkı biraz anlaşılır hale gelir mi? 🙂 .. Hobi amaçlı ilgileniyorum zaten .. yaş 23 bu arada.. Bu tür işler için geç kaldım farkındayım.. 🙂
Ne güzel söylemişsin :twisted: 😉 😀KroniK demiş ki:Sevgli vocal ve vocal adayı arkadaşlar. 14 senedir bu işi yapan biri olarak şunu diyebilirimki ses belli bir eğitim almadan isteninen performansa ulaşamaz, zaman içinde tecrübe ile bazı özellikler kazanılsa bile sonuç hiçte iç açıcı olmayan sorunları ortaya çıkarabilir. Herzaman söylediğim bir cümle var '' Gitarın teli, davulun derisi satın alınabilir yenisi ile değiştirilebilir ama ses teli asla'' o yüzden ses tellerinize nazik olun kalbiniz gibi beyniniz gibi önemseyin çünkü o ekmek paranız , zevkiniz her şeyiniz.