@GERGE ilginize teşekkürler hocam. Bendeki model UM2 değil midas preamli olan UMC22 modeli yani en düşük modeli değil. Driver konusunda gelince kendi driveri var internetten biraz araştırınca bulunabiliyor ve asio4all driverina göre daha başarılı, bias fx de driver olarak behringeri seçebiliyorum. @SoloLead hocam ile aynı değerleri görüyorum ve gecikme rahatsız etmiyor. Mesela high-gain olan bazı tonlarda evet noise alıyorum ama bazılarından da hiç almıyorum o durum presete göre değişiyor tahminim. Bu noise olayını ise tam olarak anlamıyorum cidden. Mesela buradaki karşılaştırmada bir çok bilindik ses kartını xciddi detaylı inceleyerek hepsinin sayısal verilerini karşılaştırmalı olarak göstermişler.
Özellikle dakika 3:50 ve 8:23 e bakmanızı tavsiye ederim. Bu karşılaştırmalara göre UMC22 ise kötü durmuyor hatta fiyatına göre ciddi iyi bir performans vermiş gibi, Presonus Audiobox'dan daha iyi görünüyor değerleri. Scarlett gen3 daha iyi tabi ama aradaki farka değecek mi benim merak ettiğim o aslında. Scarlett in sesi daha berrak AIR özelliği çok iyi ve bunu çok net gösteren video karşılaştırmaları var, noise gecikme ve ses kalitesi farkına değer mi ondan emin olamıyorum 🙂
burdakilere göre audient evo 4 fiyatına göre en iyi duruyor aslında. motu m2 de iyi kart, kendi segmentinde alınabilir. bu ikisinde loopback özelliği de varmış. bence focusrite solo yerine audient evo 4 daha iyi gibi. hem de ufak tefek, at çantaya taşı.
diğer bir videosu da
Son düzenleme: