ses kartı önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan tuu21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merhabalar, eskiden m audio delta 1010 lt ses kartım vardı hem radyo yayını için dinamik mikrofon hem de kayıt için condenser mikrofon bağlayabiliyodum.
kayıtın yanısıra radyo programı yapabilmek için presonus studio 26c ye dinamik mikrofon bağlanabilir mi onu merak ediyorum.
bağlayamazsam hangi ses kartını önerirsiniz, r ica ediyorum öneri yapın, şimiden teşekkürler dilerim.

merhabalar, eskiden m audio delta 1010 lt ses kartım vardı hem radyo yayını için dinamik mikrofon hem de kayıt için condenser mikrofon bağlayabiliyodum.
kayıtın yanısıra radyo programı yapabilmek için presonus studio 26c ye dinamik mikrofon bağlanabilir mi onu merak ediyorum.
bağlayamazsam hangi ses kartını önerirsiniz, r ica ediyorum öneri yapın, şimiden teşekkürler dilerim.
+48V phantom power'ı açmadan bağlayabilirsiniz.

Yamaha ag06, aynı anda 2 mikrofon bağlamayacaksan ag03 öneririm. Her iki cihaz da condenser mikrofon, dinamik mikrofon ve gitar girişi (hi z ve pad özellikli) vardır. Preampleri ve efektleri çok kaliteli internetten izledim ben de. Çıkış seviyesi de yüksek. Hem ses kartı hem mixer süper ürün incelemeleri izlemeni tavsiye ederim kötü yorum yapan yok gibi

Geri