Arkadaşlar merhabalar kullanım amacıma yönelik olarak ses kartı veya prosesör alıp almamak arasında kararsız kaldım. Amacım tamamen amatör olarak gecikmesiz gitar kaydı alabilmek, başka bir şey değil. İyi bir ses kartı için kesenin ağzını açmak gerekiyor, ve bazı prosesörlerde ses kartı özelliği var. Analog pedal sistemimi bir amfi simülatörüne girip kayıt almak istiyorum. Eğer ses kartı alırsam bunu yapabilmek için, guitar rig-amplitube gibi bir program indirmem ve başka bir kayıt programıyla birleştirmem gerekecek. Pedalları bilgisayardaki simülatöre bağlamak da sağlıklı sonuç verir mi bilemiyorum denemedim hiç. Prosesör alırsam içindeki amfi simülasyonlarını kullanıp doğrudan kayıt programıyla kayıt alabilirim diye düşündüm. Ayrıca pedal taşımaya üşendiğim zamanlarda stüdyoya vs alıp gitmek veya gecenin bi vakti sessizce çalışabilme olanağı olduğundan prosesör biraz daha mantıklı geldi ancak emin değilim.
Hangisini tavsiye edersiniz veya önerebileceğiniz başka bir yol var mı ? Prosesörle kayıt almayı deneyenler varsa sonuçtan memnunlar mı acaba söyleyebilirseniz çok memnun olurum 🙂
Hangisini tavsiye edersiniz veya önerebileceğiniz başka bir yol var mı ? Prosesörle kayıt almayı deneyenler varsa sonuçtan memnunlar mı acaba söyleyebilirseniz çok memnun olurum 🙂