B brknc 29 Ağustos 2024 #1 Ses kartından gitarın sesini açınca arkadan bir medyayı ses kartından duyamıyorum. Flex asio denedim ama o da sadece ses kartının mikrofon girişini görüyor. Backing tracki indirip daha atmadan dinleyebileceğim bir yol var mı?
Ses kartından gitarın sesini açınca arkadan bir medyayı ses kartından duyamıyorum. Flex asio denedim ama o da sadece ses kartının mikrofon girişini görüyor. Backing tracki indirip daha atmadan dinleyebileceğim bir yol var mı?
tbtopcu 30 Ağustos 2024 #3 bilgisayarın sesini de ses kartına ver çıkış olarak. Yada mixer olarak kullanabileceğin bir uygulama inidirp deneyebilirsin
bilgisayarın sesini de ses kartına ver çıkış olarak. Yada mixer olarak kullanabileceğin bir uygulama inidirp deneyebilirsin
B brknc 30 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Umc22. Bilgisayarın sesini ses kartına veriyorum ama dawı açtığım an bilgisayarın sesi gidiyor. Asio4all kullanıyorum.
Umc22. Bilgisayarın sesini ses kartına veriyorum ama dawı açtığım an bilgisayarın sesi gidiyor. Asio4all kullanıyorum.
N naerka 30 Ağustos 2024 #7 brknc demiş ki: Umc22. Bilgisayarın sesini ses kartına veriyorum ama dawı açtığım an bilgisayarın sesi gidiyor. Asio4all kullanıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... hocam behringerin kendi driverini kullan sorunun çözülür bu videodanın altında linki var
brknc demiş ki: Umc22. Bilgisayarın sesini ses kartına veriyorum ama dawı açtığım an bilgisayarın sesi gidiyor. Asio4all kullanıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... hocam behringerin kendi driverini kullan sorunun çözülür bu videodanın altında linki var
B brknc 31 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Sürücü eski diye kullanmak istemedim ama bu sürücüyü kurunca düzeldi teşekkürler.