Burnunda sorun var demek istedim, sesim kısılıyor, gidip geliyor demişsin, bu da nodül tehlikesi demek.Araştır tonlarca makale var.Hocanın şu sesi duyupta sana hiçbir uyarı yapmaması çok enteresan, bence o kişi/kurumla ilişiğini kes.Çünki ses ağzından değil burnundan geliyor, seste inanılmaz bi yorgunluk, hastalık var, benim duyduğum.Bende de seninki kadar belirgin olmasa da buna benzer bir sıkıntı vardı ameliyat oldum.Sağolsun şan hocam 5dk içinde tespit etmişti sorunu.Randevu alacağın bölüm k.b.b.Bence devlet hastanesine gitme, önemli bir sıkıntın var gibi ve doktorların çoğu yılmış, bıkmış bir vaziyetteler(bakırköy devlet).Ben muayeneye gittiğimde ordaki doktor hanım ses tellerimde nodül tespit ettiğini, sesimi kaybedebileceğimi söylemişti.O aptal insan yüzünden ağır bi depresyon dönemim oldu.Aslında ses tellerim gayet sağlıklı imiş.Prof.Dr.Sami hocayı öneririm.geçen hafta şan dersi için deneme dersi yaptım oradaki hoca yaptırdı birdahaki derse kadar da kendim deniyeim dedim ve bunu farkettim haftaya derslere başlıyorum hocaya da soracağım bunu