Sevgili Forum,
Bu gün kendi açtığım başlığa (bak postacı geliyor-cover), dayanamadım , sahte hesaptan yorum yazdım. Dedim ki "aferiim genç, sen şaka maka dahi bir müzisyensin, mertsin, delikanlısın, senin gibileri dünya stadyumlarında hedlaynır görmek isteriz." Sonra o gazla devam ettim, "Senin gibi , fazla değil bak 2 tane daha adam olsa yanında, o roling stons falan var ya, aha buraya yazdım, kapında kul olur. " Sonra yine geçtim asıl hesabıma, kendime cevabı yazdım. "Aman abi estağfurllah, bi blok fülüt, bi onboard ses kartı bi şeyler yaratmaya çalışıyoruz, o senin güzelliğin".
Ama sevgili forum, o replicant yok mu replicant... Hemen yapıştırmış cevabı, "her iki kullanıcının IP'leri aynıdır diye". Rezil oldum.
Aypi, maypi bunlar ayıp şeyler. Hemen yazdım altına "Kayınço bize geldiğinde girmiş siteye kendi hesabından, fesatlar sizi! Taa Bursa'dan kalkar Turkrock'a girmeye bize gelir, öyle enteresan çocuktur." Valla yediler mi bilmiyorum sevgili forumcuğum. Hem ne var bunu büyütecek? Ben yazmasam, aynı cevabı zaten başka biri er geç yazardı diye düşünüyorum. Ha yani biri de desin ki "Valla benden çok yaşayacaksın, bravo', aynını ben yazacaktım"
Ama kıskanç forum ahalisi, der mi hiç?
Yetenek başa bela sevgili forum.