- Konu Sahibi Konu Sahibi
Squier den sıkıldım onun anahtarını verem, yeni mal geldi biliyon mu tükkanda yığılı , Squier den tuvalet kâğıdı fabrikası yaptıracam.Dükkanın anahtarını versene. Az bişey denicem.
finli kizlar cok tasSevgili Forum,
Geçen gün dümbüğün teki "naber aga" anlamına geldiğini sandığım bir soruyu İngilizce olarak yöneltti bana forumda. Artiz güya ezecek beni. Altta kalır mıyım? Hemen açtım online çeviriciyi, Fince "Teşekkür ederim saygıdeğer kardeşim sen nasılsın" manasına gelen "sain taudin äitisi" cevabını yapıştırdım. Nasıl ters köşeye yatırdım herifi Fince cevap vererek diye için için gülerken, ansızın...
Be fakat sevgili forum, nereden bilebilirdim ben virüslü siteye girdiğimi ve çeviri programını bana "hiç , annenden hastalık kapmışım bro" diye tercüme yaptığın?
Hemen geri dönüp, alel acele mesajı değiştirmek isterken ismimin ortasında koca bir cızık görmeyeyim mi sevgili forum? Ellerim klavyenin üstüne kala kaldım. Mğdurum, Google'ı dava edicem. Arkadaştan özür dilerim.
Yapma neden soyledin ki simdi boyle..ben zaten biliyordum ne oldugunu.sikinti yok.
Olamaz bu kadar, kendimi tutamadım ben de aradım. 😀 Saçma sapan şeyler çıktı tabi.Google'dan Big Boy II-Chrome Plate aratanlar. 😀