denoktabenokta demiş ki:yururken dondurma yeyemeyorum!
yapamıyorum işte!
YETKLİLİLERE SESLENİYORUM
Ayrıca dururken de pek yazamıyorsun... Hehehehe 😛
denoktabenokta demiş ki:yururken dondurma yeyemeyorum!
yapamıyorum işte!
YETKLİLİLERE SESLENİYORUM
Rockman1 demiş ki:Dondurma reklamlarında esas rahatsız edici olan şey, dondurmanın cinsel obje olarak gösterilmesi. özellikle kadınların dondurma yerken, cinsel uzuv niyetine davranmaları çok rahatsız edici geliyor bana..
Reklamlarda güzellik amaçlı çıplaklığın kullanılması iyi birşey. ama bu kadarda seksi çağrıştıran senaryolar, özellikle bir yiyecek reklamında olursa itici oluyor bence.
Hayır birşey değil, bu yüzden sokakta dondurma yiyemez hale gelicez 🙂
Burdan yetkililere sesleniyorum. Lütfen böyle seks manyağı reklamlar yapmayın.
Aynen her kelimesine katılıyorum.Kesinlikle ikisi de çok gıcık reklamlar.SOAD demiş ki:kutsalrahibe demiş ki:ya ben şu turkcelll reklamlarına toptancanak gıcıgım hadi cello çık dışarıda oynasınlar
vallahi yav! bide başımıza fuatla pamela geldi...
puhauahuaahuaha kahkaha atıyorum abi eheueh aklıma geldi ne yüce bi insansın ya 😀nienturi demiş ki:Regal reklamlarına hastaydım...
Hani soruyorlardı ya bak şu pahalı markalı olan bu regal hangisini seçersin diye...
Eleman basıyordu tokadı 🙂
Tam benim espri anlayışıma göre...
abi reklamı starsky and hutch filminden çalmışlar bak olaya baksoothsayer demiş ki:Wantedın reklamından nefret ediyorum hani şu wanted avcıları.Bir de Permatik kullan seni yesinleeeeeeeeeeeeeer diyen o aptal kızlardan ve aptal reklamdan nefret ediyorum.Levi's'ın reklamına tapıyorum bence çook güzel bir reklam olmuş.
Rockman1 demiş ki:En iyisi ben başka bir gezegene taşınayım. Nienturi, o ALF'in yaşadığı gezegenin adı ve adresi neydi tam olarak? Ben oraya taşınacağım.
ben bi daha açıklıyım reklamıda karar sana kalmış 😀Rockman1 demiş ki:s_hifty ve nienturi, şaka yapıyorsunuz herhalde. o reklamın neresi güzelki?
Şimdi siz bir mağazaya gitseniz, satış elemanı istediği cevabı alamadığı için tokatı yapıştırsa, siz gülecek misiniz yani? 🙂 Sizi bilmem ama ben, ayağımın altına alıp paspas yaparım adamı, bu kesin!
Tokat çok çirkin birşey. o reklamıda hiç sevmezdim. RTÜK'e şikayet etmeyi düşünüyordum hatta. neyseki kaldırdılar.
Bazı değer yargılarını anlamıyorum; insanların birbirine acı verdiği dayak görüntüleri ayıp değil, ama insanların birbirlerine zevk verdiği sevişme sahneleri ayıp!
En iyisi ben başka bir gezegene taşınayım. Nienturi, o ALF'in yaşadığı gezegenin adı ve adresi neydi tam olarak? Ben oraya taşınacağım.
-GUITARIST- demiş ki:temizlik ürünleri(deterjanlar,diş macunu vs.) reklamları da baydı artık.her biri en iyi bizimki temizliyo diyo.uyuz oluyorum onlara.hele bi ayşe teyze denen mahlukat var ki illahlah geldi artık.