_Unforgiven__ demiş ki:Müjdat gezenin oynadığı çok süper ya "american sadding e ne var bunu bende söylerim" hahah çok güzel 😀
ikisindende nefret ediyorum ama özellikle şu bir yaz gecesi rüyası allah kahretsin içine etmişler ya adam rap yapıyor ya bazı şeyleri böylemi öğreticez biz milleteCornflakegirl demiş ki:ya mavi jeans'e hiç yakıştıramadığım bir reklam yayınlanıyor eskiden güzel reklamlar yapan bir markaydı ne oldu anlamadım hayatımda izlediğim en saçma sapan reklam diyebilirim
"ay malı deme george aynı malı deme " bu nedir ya :twisted:
Öte yandan başka bir jeans markası olan levi's ın reklam konusunda nekadar başarılı olduğunu söylemeye bile gerek yok son olarakda shakespeare'in bir yaz gecesi rüyası isimli eserinde bir sahne canlandırılmıştı tek kelimeyle harika !
o biraz nostaljiye dönüş;eski bi mavi jeans reklamını hatırlatıyolar tekrar ünlü bir markayla rekabet ediyomuş mavi jeans reklamdan anladığımız bu ve corçtan yola çıkarakta sanırım amerika;adamlar aynı malı bizden daha ucuza satıyolar aynı malı corç derken danışmanmıdır nedir patron aynı malı deme corç aynı malı deme diyodu(ikisininde adı corçtu bu arada)ve reklamda şöyle bitiyodu ''bu türklerde çok oluyorlar artık''mavi jeans te ewet çok oluyoruz diye bitiriyodudenoktabenokta demiş ki:bu arada harbiden bu aynı malı deme corc ne demek ya,varmı bilen?
Cornflakegirl demiş ki:ya mavi jeans'e hiç yakıştıramadığım bir reklam yayınlanıyor eskiden güzel reklamlar yapan bir markaydı ne oldu anlamadım hayatımda izlediğim en saçma sapan reklam diyebilirim
Öte yandan başka bir jeans markası olan levi's ın reklam konusunda nekadar başarılı olduğunu söylemeye bile gerek yok son olarakda shakespeare'in bir yaz gecesi rüyası isimli eserinde bir sahne canlandırılmıştı tek kelimeyle harika !
kesinlikle bende 🙂cansu_09 demiş ki:Cornflakegirl demiş ki:ya mavi jeans'e hiç yakıştıramadığım bir reklam yayınlanıyor eskiden güzel reklamlar yapan bir markaydı ne oldu anlamadım hayatımda izlediğim en saçma sapan reklam diyebilirim
noktasina kadar katiliyorum 😛
benim de aklıma "peugeot"un son reklamı geldi.denizkizi demiş ki:ya passatın reklamı çok hoş olmuş wolsvogenin reklamlarını hep sevmişimdir...