bende anlamadımmmmSOAD demiş ki:_Unforgiven__ demiş ki:Coca Cola'nın 1 numaralı şişe olayı süper ya koptum resmen
abi ben o reklamı anlamadım yav?
thorax demiş ki:bi biskrem versem!!!
nefret ediyorummmmmm.............
abi burda birisinin imzası şöyleydi varya hastasıydım:Zelenhgorm demiş ki:thorax demiş ki:bi biskrem versem!!!
nefret ediyorummmmmm.............
bi bi bi bi bi biiiiiiiiiiiiii
bi biskrem versem
Iyyyyyy, tüylerim diken diken oluyo. En iğrenç reklam.
kot olsun da taştan olsun olayı değil o arkadaşım.yukarıda bir arkadaş açıkladı bunu sağolsun.mavi jeans'in eski bir reklamında amerikalı bir giyim şirketinin iki yüksek mevkili(patron ve asistan büyük ihtimalle) çalışan toplantı yapıyorlar aralarında.asistan "türklerin yaptığı daha pahalı,oysa aynı malı kullanıyoruz"gibisinden bir şey diyor.oatron çığırdan çıkarak "aynı malı deme george!aynı malı deme!"diyor.s_hifty demiş ki:abi arkadaşım bana şöyle açıklası aslında çok anlamlı birşe o dedi ama bence genede saçma 😀
bu amerikalılar giyime falan hiç önem vermezmiş işte yok kot olsun taştan olsun giyerim ben falan derlermiş burdada şöyle birşey denmek isteniyo 'hepsini aynı düşünme corç' a.k ya 😆
ağabey,1 numaralı kolayı içeli çok oldu.bu kaybolan ya da çalınan,herneyse,o ilk kolanın şişesi. 😉Atalay demiş ki:hmmmm ben de merak ediyordum sorun çözüldü de bu 1 no lu kolayı netcez? Valla ben bulursam içerim hemen (hay anasını.... neyse)
hahaha bizim arkadaş gene iyi sallamış desene 🙂 eheueh bendende sevgiler...silent_guitar demiş ki:kot olsun da taştan olsun olayı değil o arkadaşım.yukarıda bir arkadaş açıkladı bunu sağolsun.mavi jeans'in eski bir reklamında amerikalı bir giyim şirketinin iki yüksek mevkili(patron ve asistan büyük ihtimalle) çalışan toplantı yapıyorlar aralarında.asistan "türklerin yaptığı daha pahalı,oysa aynı malı kullanıyoruz"gibisinden bir şey diyor.oatron çığırdan çıkarak "aynı malı deme george!aynı malı deme!"diyor.s_hifty demiş ki:abi arkadaşım bana şöyle açıklası aslında çok anlamlı birşe o dedi ama bence genede saçma 😀
bu amerikalılar giyime falan hiç önem vermezmiş işte yok kot olsun taştan olsun giyerim ben falan derlermiş burdada şöyle birşey denmek isteniyo 'hepsini aynı düşünme corç' a.k ya 😆
reklam tamamen geriye dönüşten ibaret,yukarda bu açıklamayı yapan arkadaşın dediği gibi.
sevgiler...
cidden golf gibi dandik bi karakterle iyi iş çıkarmışlar son reklamdaZelenhgorm demiş ki:Ülker biraz toparladı gerçi.