- Konu Sahibi Konu Sahibi
_Unforgiven__ demiş ki:Bulup içse bile ölür be kaç yıllk koladır o şimdi tarihi geçmiştir
hehe!
_Unforgiven__ demiş ki:Bulup içse bile ölür be kaç yıllk koladır o şimdi tarihi geçmiştir
ağabey!kaybolan yalnızca şişe,içi boş yani.reklamlarda ilk şişe diye geçiyor zaten!en azından ben öyle anladım :roll:_Unforgiven__ demiş ki:Bulup içse bile ölür be kaç yıllk koladır o şimdi tarihi geçmiştir
kesinlikle katılıyorum bende çok gülüyorum o reklama😀denizkizi demiş ki:ya şu kosla oxi action max reklamlarındaki çingene pembeli ablanın konuşmasına kopuyorum dayanamıyorum ya sanki her an birini dövcekmiş gibi bağıra çağıra fln...
silent_guitar demiş ki:ağabey!kaybolan yalnızca şişe,içi boş yani.reklamlarda ilk şişe diye geçiyor zaten!en azından ben öyle anladım :roll:_Unforgiven__ demiş ki:Bulup içse bile ölür be kaç yıllk koladır o şimdi tarihi geçmiştir
sevgiler...
silent_guitar demiş ki:ağabey!kaybolan yalnızca şişe,içi boş yani.reklamlarda ilk şişe diye geçiyor zaten!en azından ben öyle anladım :roll:_Unforgiven__ demiş ki:Bulup içse bile ölür be kaç yıllk koladır o şimdi tarihi geçmiştir
sevgiler...
_Unforgiven__ demiş ki:silent_guitar demiş ki:ağabey!kaybolan yalnızca şişe,içi boş yani.reklamlarda ilk şişe diye geçiyor zaten!en azından ben öyle anladım :roll:_Unforgiven__ demiş ki:Bulup içse bile ölür be kaç yıllk koladır o şimdi tarihi geçmiştir
sevgiler...
Boş şişeyi kim ne yapsın be ya
:kustum iiggreeennncc!!!aNtOrOjEn demiş ki:Avea ' nın Tarkan lı reklamı ne öyle ya.Reklamda Tarkan olsunda ne olursa olsun mantığıyla yapılmış boş ötesi bir reklam.Basitlik basitlik basitlik..
al bende o kadar.eXpert demiş ki:Reklamda hiçbir anlam yok ki ! Ben avea ile bir bağlantısını kuramadım şahsen...
SOAD demiş ki:_Unforgiven__ demiş ki:silent_guitar demiş ki:ağabey!kaybolan yalnızca şişe,içi boş yani.reklamlarda ilk şişe diye geçiyor zaten!en azından ben öyle anladım :roll:_Unforgiven__ demiş ki:Bulup içse bile ölür be kaç yıllk koladır o şimdi tarihi geçmiştir
sevgiler...
Boş şişeyi kim ne yapsın be ya
abi manevi olarak önemli işte!hani ilk ya!
Phoneix demiş ki:işte 1. komplo teorisi:adam şişeyi buluo tam götürürken kırıo noolcak şimdi hıh gitti 1 nolu şişe
2.şişe dünya dışı varlıkların eline geçmiştir şişe karşılığında bizden dünya yı istiolar noolcak
3.şişe sauron u sauronda şişe yi istiyo şişe ancak hüküm dağında yok edilebilio şişe kendin bulanları yiyip bitirio ee napcaz
Phoneix demiş ki:işte 1. komplo teorisi:adam şişeyi buluo tam götürürken kırıo noolcak şimdi hıh gitti 1 nolu şişe
2.şişe dünya dışı varlıkların eline geçmiştir şişe karşılığında bizden dünya yı istiolar noolcak
3.şişe sauron u sauronda şişe yi istiyo şişe ancak hüküm dağında yok edilebilio şişe kendin bulanları yiyip bitirio ee napcaz