Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

• Konuyu açan Konuyu açan SOAD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ya şu kosla oxi action max reklamlarındaki çingene pembeli ablanın konuşmasına kopuyorum dayanamıyorum ya sanki her an birini dövcekmiş gibi bağıra çağıra fln...

denizkızı o dediğin reklama ben de uyuz oluyorum bir reklam bu kadar yapmacıklık kokar. Calgonun reklamlarına rakip olacak cinsten.

bunun dışında şu yeni Passat reklamına bayılıyorum daha doğrusu orada oynayan ufaklığa,çok şeker bir şey yahu...

Ve rocco reklamı çok kötü olmuş kanımca. Reklamın girişinde benim world card reklamından "ne alaka ya" dediğim rapçi abim diğer rapçi arkadaşımızı karşılıyor.. gereksiz bir ayrıntı ve salondaki kitle ayrı bir facia .

bir arabanın yola çıkan bir at yüzünden onca tehlikeyi atlatıp bir evin salonuna daldığı,tam bir şey olmadı derken kapının çizildiği ve biblonun kafasının kırıldığı,sigorta şirketi reklamı çok hoşuma gidiyor bugünlerde.
sevgiler...

SOAD demiş ki:
_Unforgiven__ demiş ki:
silent_guitar demiş ki:
_Unforgiven__ demiş ki:
Bulup içse bile ölür be kaç yıllk koladır o şimdi tarihi geçmiştir
ağabey!kaybolan yalnızca şişe,içi boş yani.reklamlarda ilk şişe diye geçiyor zaten!en azından ben öyle anladım :roll:
sevgiler...

Boş şişeyi kim ne yapsın be ya

abi manevi olarak önemli işte!hani ilk ya!

Yerim maneviyatını 😀

işte 1. komplo teorisi:adam şişeyi buluo tam götürürken kırıo noolcak şimdi hıh gitti 1 nolu şişe
2.şişe dünya dışı varlıkların eline geçmiştir şişe karşılığında bizden dünya yı istiolar noolcak
3.şişe sauron u sauronda şişe yi istiyo şişe ancak hüküm dağında yok edilebilio şişe kendin bulanları yiyip bitirio ee napcaz

puhauahu süpermiş 😆
benimde aklıma şey geldi ayakkabı reklamıydı galiba adam sosiisli sandviş alıyo yoldan tam ketçap sıkacak araba hareketleniyo koşturmaya başlıyo müşteri bunu baya bi yol koşuyo koşuyo tam denizin orda yakılıyacak sandviş i uzatıyo üzerine bi miktar ketçap sıkıyo ve araba denize uçuyo 😀

Phoneix demiş ki:
işte 1. komplo teorisi:adam şişeyi buluo tam götürürken kırıo noolcak şimdi hıh gitti 1 nolu şişe
2.şişe dünya dışı varlıkların eline geçmiştir şişe karşılığında bizden dünya yı istiolar noolcak
3.şişe sauron u sauronda şişe yi istiyo şişe ancak hüküm dağında yok edilebilio şişe kendin bulanları yiyip bitirio ee napcaz

herif uçmuş ya

Phoneix demiş ki:

Aman amanhh......Hemen verelim dünyayı yoksa biz 1 numaralı şişesiz ne yaparız!...... tövbe tövbe!ulan bula bula bunu mu bulmuslar reklam yapacak!kusura bakmayın ama dunya dışı yaratıklar o şişeyi bir taraflarına.....

Geri