gollum1234 demiş ki:SOAD demiş ki:Aygaz reklamlarını seyreden var mı?
gıcık oluyom ben ya o reklama tamam şener şeni severimde
o -mesela yani- demiyomu kıl kaptım
antipatik 😀gollum1234 demiş ki:yok aygazla olan bağlantı gayet güzelde şener şen gibi bir ustayı bana biraz antisempatik geldi bu reklamda o kadar
🙂 Benim çok hoşuma gitti ya..Bir ara da pepsi light reklamı dönüyordu,iki büyük aile yemekte bir araya gelmişler (anladığım kadarıyla bir barış yemeği bu) kız light kola istiyor,kola geliyor.HaGaRD demiş ki:"pepsi blue ne baktın farklı mı geldi" lan sinir oldum buna çakacan bi tane :evil:
SOAD demiş ki:benim neden böyle bir reklamdan haberim yok yahu ?
savagecat demiş ki:ya çok eskilerden ma hani hatırlayan ya da izleyen vardır diye anlatıyorum gerçi türkiyede gösterilmiyor ama bi araba reklamı şimdi adam beton atma aracı operatörü işten eve geliyor (arabayla geliyor kocaman orayı ben de çözebilmiş değilim) evin önünde kırmızı bir cabrio görüyo camdan bakıyo karısına bir herif çiçek veriyor öpüyor falan adam öfkeyle beton dökme arabasından o arabaya beton döküyo sonra eve giriyo karısı onu görünce çığlık atıyo seviniyo falan ona anahtarı gösteriyo lotodan kazanmışlar adamın halini düşünün artık çok güzel yaaa