denoktabenokta demiş ki:şimdi bi reklam var
''italyan mutfağını italyan mutfağı yapan italyan mutfağı''
kulağa hoş geliyo!
ben gördümcansu_09 demiş ki:iğğ o mustafa sandalin oynadigi reklam kadar iğrenç bir reklam gormedim (gormushumdurde hatirlamiyorum😛)...
cansu_09 demiş ki:ben hala cok seviyorum cocuk cok seker...denizkizi demiş ki:ya ben ''zuzuuu'' lu reklamı çok seviyordum bi ara 8) 😉 ...
haunted demiş ki:cansu_09 demiş ki:ben hala cok seviyorum cocuk cok seker...denizkizi demiş ki:ya ben ''zuzuuu'' lu reklamı çok seviyordum bi ara 8) 😉 ...
Arkadaşlar o reklamı ben de çok seviyorum ama size bişe söliim... "zuzu" Gürcü'ce de ne anlama geliyor biliyor musunuz: "meme!!!" 8O Biz ailecek çok güleriz o reklama 😉 Hatta bizim küçük kuzenimizin meme saati gelince "zuzuuu"yu koro halinde söyleriz 😀
s_hifty demiş ki:ben gördümcansu_09 demiş ki:iğğ o mustafa sandalin oynadigi reklam kadar iğrenç bir reklam gormedim (gormushumdurde hatirlamiyorum😛)...
doktor pimapen ve
o avea reklamındaki boksör aptal kız
citroen c4marla_singer demiş ki:su kampuscell ve nilli (uyuzum o karıya) hazırkart reklamlarına gıcık oluyordum zamanında simdide avea..ya gençlik artık bu kdr aptal demek bu reklamcıların gözünde 🙂neymiş öğrenciymişizz....puhahahahayt..su bi araba reklamı varda ismi gelmiyo simdi o baya ii ..ya hani robota donusuyo ya..anladınız siz 😉