sence niye olabilir...KabaK demiş ki:denizkizi demiş ki:bungula demiş ki:a evet dün izledim onu.. Çok cool bi arkadaş 😀 Ama sonu hoşuma gitmedi.. E ayşelerde yiyebilir diyo ya.. Ne biliyim yine erkek egemenliği var sanki.. Espri için bile olsa.
evet aslında orada genellikle çeviriyorum 😉
niye çeviriyosun ki?
denizkizi demiş ki:sence niye olabilir...KabaK demiş ki:denizkizi demiş ki:bungula demiş ki:a evet dün izledim onu.. Çok cool bi arkadaş 😀 Ama sonu hoşuma gitmedi.. E ayşelerde yiyebilir diyo ya.. Ne biliyim yine erkek egemenliği var sanki.. Espri için bile olsa.
niye çeviriyosun ki?
KabaK demiş ki:denizkizi demiş ki:sence niye olabilir...KabaK demiş ki:denizkizi demiş ki:bungula demiş ki:a evet dün izledim onu.. Çok cool bi arkadaş 😀 Ama sonu hoşuma gitmedi.. E ayşelerde yiyebilir diyo ya.. Ne biliyim yine erkek egemenliği var sanki.. Espri için bile olsa.
niye çeviriyosun ki?
çalışın didinin siz de egemenlik kurun 😉 😛 😆
s_hifty demiş ki:şu ana kadar türkiye de yayınlanmış en güzek ve zekice reklamlardan biri🙁ismi aklıma gelmedi markanın bi araba reklamı)çok eski görünümlü bir araba kırık dökük heryeri ve sahibi geliyor üstünden örtüyü çıakrıyor ve gıcır gıcır bir araba çıkıyor altından budur
bu arada GEREPPAÐ da çok zekice ve güzeldir gerçi elemanın sapsarı dişlerinden midem bulanır ama 😀
ben hala cok seviyorum cocuk cok seker...denizkizi demiş ki:ya ben ''zuzuuu'' lu reklamı çok seviyordum bi ara 8) 😉 ...