Seyduna (Alternatif) - Ankara

tunc özel nedenlerden dolayi gelememisti, bunu hepimiz bilmiyormuyuz... her sey yolunda, en azindan o gün de iyi seyler yaptik,cal1sabildik bi seylere.... saygilar...

ali-g demiş ki:
tunc özel nedenlerden dolayi gelememisti, bunu hepimiz bilmiyormuyuz... her sey yolunda, en azindan o gün de iyi seyler yaptik,cal1sabildik bi seylere.... saygilar...
ulan ali ölesine yazılmış birşey bu büyütmene gerek yok biliyoruz tabii özel nedenler sonucu olduğunu ama yinede özgenç davula geçti besteyi çok iyi çalışabildik ben şahsen çok daha beğendim çok güzel oldu...

iyi olum işte sen davul çal,ben senin yerine şarkı sölerim.. ehe tabi katlanabilirseniz bu güzel sese, yani bozulmazsan özgenççim,bundan sonra ben söyliyeyeyim😛

MelancholY demiş ki:
Allah hepinizin yanında olsun arkadaşlar hepimizin başında aynı dert neyse çok az kaldı bu heyecan,inanç olduktan sonra sizde ooo gerisi hikaye :twisted:
teşekkür ederiz umarım herşey istediğimiz gibi olur az kaldı ondan sonra bomba gibi olacağız destekler için çok teşekkürler arkadaşlar...

Hahahahahahaha yine ben burdayım. Seyduna bomba gibi patlıycak haberiniz olsun..

Can'cım bu arada başarılar dileyen kişi benim ortaokuldan sınıf arkadaşım Burak'tan başkası değil...

Dağılın hüleaan SEYDUNA geliyo!!!!!!!! 😉

cyberknight demiş ki:
Can, anlattıklarını dsiplinlice yaparsanız oy oy ki sizi tutabilene değil mi 🙂= Ama bünyeye dikkat 🙂=
hehe evet göktuğcum haklısın zaten oldukça disiplinli çalışıyoruz 6 ay boyunca böyle zaten milleti temmuz sonuna kadar tatile göndermiyorum ve giden çok ciddi bir şekilde alternatif düşünülecek yerine sen desteğini ayırma bizden yeter bide dün gerçekten harikaydı çok teşekkürler mutlu ettiniz beni...

slm mıllet tunc kopmustu ama dondu gene ıı olucak hersey temmuzda daha cok besteyle gelıoz saglam calıoz 1 beste hazır bıle tuncta ıyıce alıştı gruba ama tek sorun var oss o da bıttıkten sonra cok feci patlıycak seyduna ve seydunacılar

Geri