Seyduna (Alternatif) - Ankara

comma demiş ki:
Beyler bakıyorum tam gazsınız Pokerheadden başarılar...
evet saol bülent sizde gaz olmuşsunuz kayıtta başarılar olayları bana da bildirseydiniz iyi olurdu neyse sizede başarılar davam bakalım yola...
ozgur196 demiş ki:
bende merak ettim bi dinleyemedim.
sabır özgürcüm sabır şu anda sıkı bir çalışma dönemindeyiz kayıtlarımız falan olacak temmuzda buradayız çalışacağız artık ekim kasım dönemi konser olucak o zaman izlersiniz bu arada dün iyidiniz yazmıştım zaten foruma...

davulda tunc özgenc vokalde karma bi gruptu de1lm1 bu we anlam1da bu orgut gibi biseydi sanirim deilmi arkadaslar? anlamini dogrumu biliyorum eski bir örgüt adiydi?

valla bende tam olarak bılmıyorum sanırım felsefı dusunur bı cesıt dıktator demek en ıyı can soyluyo ama forumun ılk sayfalarından bulabılırsın anlamını Aneifkenoib ve Masked_Punk desteklerınız ıcın tesekkurler beklediğiniz gibi geliyoruz temmuzda tam olarak bıtırıyoruz 1 sarkı zaten hazır ama oss den sonra daha da ıyı sarkılar la gelıcez sız bıraz bekleyın saygılar sevgıler..

seyduna daha çok fikir babası demek yani eski dönemlerde seydunalar vardı bunlar insanlara emir verir onlara fikirlerini yayardı olay bunda ibaret bir örgüt falan değil alakasıda yok

Masked_Punk demiş ki:
sabırsızlıkla konserlerinizi bekliyoruz coşmaya hazırız :metalhead neyse size başarılar dilerim arkadaşlar hepinize kuvvet :kaydim
saol masked punk inşallah güzel olucak merakla beklemeye devam edin konser öncesi zaten 3 şarkılık demo çıkartıcaz buradan dinlersiniz link açacağım zaten...

şu anda bir tek azap tam anlamıyla oldu başka bir tane daha var onu da bu hafta çalışacağız temmuz sonu özgençin dediği gibi 6 tane rahat olur yanında zaten yeni coverlarla birlikte şu anda olmuş 6 cover 1 beste var tüm repertuarı sildik zaten yeniden düzenliyoruz...

Can büyüükk bi merakla bekliyorum konserinizi 🙂 [biliorum aslında çok güzel bi konser olcak] O kdr emek veriosunuz sonuçta ve karşılığını alcaksınız merak etmeiinn... Tam olarak konser gününü hbrr veriiinnnn, oraya gelip sizi desteklio olczz.... Sevgiler...

fuel demiş ki:
Can büyüükk bi merakla bekliyorum konserinizi 🙂 [biliorum aslında çok güzel bi konser olcak] O kdr emek veriosunuz sonuçta ve karşılığını alcaksınız merak etmeiinn... Tam olarak konser gününü hbrr veriiinnnn, oraya gelip sizi desteklio olczz.... Sevgiler...
teşekkür ederiz iyi olacak destekleriniz için gerçekten saolun ama bir sorum olacak imzanda yok kim oludğunu yazsaydın tanırdık.. 🙂

Geri