evet saol bülent sizde gaz olmuşsunuz kayıtta başarılar olayları bana da bildirseydiniz iyi olurdu neyse sizede başarılar davam bakalım yola...comma demiş ki:Beyler bakıyorum tam gazsınız Pokerheadden başarılar...
sabır özgürcüm sabır şu anda sıkı bir çalışma dönemindeyiz kayıtlarımız falan olacak temmuzda buradayız çalışacağız artık ekim kasım dönemi konser olucak o zaman izlersiniz bu arada dün iyidiniz yazmıştım zaten foruma...ozgur196 demiş ki:bende merak ettim bi dinleyemedim.
saol masked punk inşallah güzel olucak merakla beklemeye devam edin konser öncesi zaten 3 şarkılık demo çıkartıcaz buradan dinlersiniz link açacağım zaten...Masked_Punk demiş ki:sabırsızlıkla konserlerinizi bekliyoruz coşmaya hazırız :metalhead neyse size başarılar dilerim arkadaşlar hepinize kuvvet :kaydim
henüz bir beste var fakat forumdanda söylediğimiz gibi temmuzda besteler üstüne cok eğilicez bence bu yaz sonunda 5 6 beste daha olur..Masked_Punk demiş ki:can birde konserlerinizde kaç tane beste olacak??? konserde çalacaklarınızın bir listesiniz burdan yayınlayacakmısın???
teşekkür ederiz iyi olacak destekleriniz için gerçekten saolun ama bir sorum olacak imzanda yok kim oludğunu yazsaydın tanırdık.. 🙂fuel demiş ki:Can büyüükk bi merakla bekliyorum konserinizi 🙂 [biliorum aslında çok güzel bi konser olcak] O kdr emek veriosunuz sonuçta ve karşılığını alcaksınız merak etmeiinn... Tam olarak konser gününü hbrr veriiinnnn, oraya gelip sizi desteklio olczz.... Sevgiler...