dakkada bir konser vermek yerine aradan uzun bir zaman geçtikten sonra konser vermek daha mantıklı gruba daha çok şey kazandırır ve amacımız da bu hatta kafamızda bar programı bile var ama o bence ne zaman olur söyleyeyim seneye bu zamanlar olabilir çünkü bar için daha yeniyiz... destekler için çok saolun arkadaşlar...shitty demiş ki:ali ilk sunları koyunda sonrasını düsünürüz yav 🙂 sayın canın da cd getircem diye ekmesinden de kurtuluruz böylelikle...vallahi çok merak ediyorum...azimlisiniz bravo öyle hemen konser veriyim fln düsünmüyorsunuz bu da size bir artı kazandırcak eminim ki....
saygılar & sevgiler
canacanka-t demiş ki:vayyss be neler dönüyor uzun zamand?r girmedim foruma baya muhabbet a?m?? ben hala antalyaday?m per?embe sabah gelcem art?k ba?lar?z yeniden 🙂
ankarada okuyacam bende bilkentte büyük ihtimal hadi beyler 20 sinde görü?ürüz......
ali-g demiş ki:arkadaşlar bende işim uzadı brz cuma olcam orda
cumartesi günü stüdyoda görüşürüz..bu arada çok güzel bi tane beste çıktı ortaya size dinletmek istiyorum..[/quote
Ben 20'sinde Gidiyorum beyler hiç kusura bakmayın...
tre demiş ki:canacanka-t demiş ki:vayyss be neler dönüyor uzun zamand?r girmedim foruma baya muhabbet a?m?? ben hala antalyaday?m per?embe sabah gelcem art?k ba?lar?z yeniden 🙂
ankarada okuyacam bende bilkentte büyük ihtimal hadi beyler 20 sinde görü?ürüz......gidin abi gidin nereye istiyorsaniz gidin daha zaman var 🙂 ama bu konusmalari özelden yapalim.... 🙂ali-g demiş ki:arkadaşlar bende işim uzadı brz cuma olcam orda
cumartesi günü stüdyoda görüşürüz..bu arada çok güzel bi tane beste çıktı ortaya size dinletmek istiyorum..[/quote
Ben 20'sinde Gidiyorum beyler hiç kusura bakmayın...