ozgur196 demiş ki:anaa la harbi kavga çıktı
Kavga değil tartışma sadece. Kavga neden çıkartalım ki?
ozgur196 demiş ki:anaa la harbi kavga çıktı
tre demiş ki:ozgur196 demiş ki:anaa la harbi kavga çıktı
ozgur196 demiş ki:tre demiş ki:ozgur196 demiş ki:anaa la harbi kavga çıktı
Forumda nasıl kavga çıkar aabi alala tartışma yani 😀 😀
lepistes_ozmo demiş ki:ne kavga edicez sanki eeheh aliyle bi sorunumuz yok ama canı tanımıyoruz artık daha da gundeme gelmesın tunc ıcınde benım ıcınde daha ıyı oldu ...
sizi anlayan ve mantıklı davranan ali mi??? çok şaşırdımtre demiş ki:lepistes_ozmo demiş ki:ne kavga edicez sanki eeheh aliyle bi sorunumuz yok ama canı tanımıyoruz artık daha da gundeme gelmesın tunc ıcınde benım ıcınde daha ıyı oldu ...
Ali'yle hiç bi sorunumuz yok aramızda gayet iyi. Bizi anlayan düşünerek hareket eden ve matıklı olan tek insan olduğu için.. Can'ı kesinlikle tanımıyoruz artık bizim hakkımızda konuşmasını istemiyoruz. Bestelerde de benim riflerimin kullanılmasını da istemiyorum. Madem çok sağlam elemanlar buldunuz yeni bi trafik ve yeni riflerle iş yapın. Özgenç'in riflerini de alcaz. Sözlere karışmıycaz. Ali'yle konuşun herşeyi ona açıkladık..
Tartışma bitmiştir.. Seyduna yoluna Lepistes yoluna...
canacanka-t demiş ki:seyduna yeni bestelerle yakında geliyor.... kimsenin riflerini kullanmicaz zaten eleman aksak çalıyor çok farklı.. hatta silerim besteleri yeniden yaparız sorun değil bizim için nede olsa beste yapamayan grup değiliz.......
tartışma kapansın lütfen artık
teşekkürler or_han deli distoru sizde seviyoruz...or_han demiş ki:DELİ DİSTOR grubu olarak seyduna ya başarılar............
şu anda herkes ileri bakıyor artık özgenç beni anladığı için ona teşekkür ederim...sssecret demiş ki:arkadaslar sorunu bilmiyorum ama tartısma baya uzamıs! sakin olmak lazım ha bide ileriye bakmak lazım olmus bitmis hepinize basarılar...