Seyduna (Alternatif) - Ankara

teşekkürler arkadaşlar seydunada şu andaki mevcut kadro:
vokal:baran
gitar:ali
bass gitar:can
davul:eren

ekimde konser olacaktır destekleriniz için teşekkür ederiz...

konserimiz büyük ihtimalle eylül sonu yada ekim başı bizizde olacaktır roulette ile birlikte vermeyi düşünüyoruz zamanı gelince afişle birlikte yayacam haberi...

abi bisey sorabilirmiyim benim canlada aliylede hic bir sorunum yok hele aliyle aynı cadırda yattık... neysede sorum su: neden biziz? tamam amatorlere fırsat verıyor eywallah ama tunalı ılkogretım okulu neredeyse bara sponsor olacak ya 14 16 yas arası elınde bıra dıgerınde sıgara ben buyudum ulaan dıye gezıyor bu 1. digeride iceride KURT lar kızları goturmek ıcın bırbırını parcalıyor ılkokul cagı oldugu ıcın kuzularda aptal alkollu vede saf. abılerıne ozenıyor yasca buyuk bı punk bı metal bı rocker adamın pesınden sonunu bılerek yada bılmıyerek gıdıyorlar... lanet olsun bılmıyerek bende yasadım kedmdende onlardanda tıksındım... barı muzık yapanlar destek vermesın 3 5 kısı muzık ıcın gıdıyor sızde muzıgınızı baska yere saklayın lutfen...

UuYuRR demiş ki:
abi bisey sorabilirmiyim benim canlada aliylede hic bir sorunum yok hele aliyle aynı cadırda yattık... neysede sorum su: neden biziz? tamam amatorlere fırsat verıyor eywallah ama tunalı ılkogretım okulu neredeyse bara sponsor olacak ya 14 16 yas arası elınde bıra dıgerınde sıgara ben buyudum ulaan dıye gezıyor bu 1. digeride iceride KURT lar kızları goturmek ıcın bırbırını parcalıyor ılkokul cagı oldugu ıcın kuzularda aptal alkollu vede saf. abılerıne ozenıyor yasca buyuk bı punk bı metal bı rocker adamın pesınden sonunu bılerek yada bılmıyerek gıdıyorlar... lanet olsun bılmıyerek bende yasadım kedmdende onlardanda tıksındım... barı muzık yapanlar destek vermesın 3 5 kısı muzık ıcın gıdıyor sızde muzıgınızı baska yere saklayın lutfen...

Kesinlikle çok haklı. Geç te olsa farkettik bunu. Ne sahnedeki gruplara saygı var (arkadaşları dışında) nede içerdekilere... Kendinizi küçük düşürmeyin beyler...

arkadaşlar gerçekten haklısınız ama olay şu biz konserlere orada başladık benim için seyirci kaygısı yok 50 yaşında adam da gelse 10 yaşında çocuk da gelse alakam olmaz ben iyi performans göstermeye bakarım iyi olursa mutlu olurum sadece oradan ekmek yemiyoruz benim için bu da önemli değil ki zamanı gelir ekmek yiyeceğimiz yerler olur bu da performans geliştirmekle alakalı bir olay bence...

biz seyduna olsun çaldığım başka gruplar olsun biziz rock barda başladığımız için oranın yeri de farklı hemde rock alive serisinin devam etmesi ve o organizasyonda bize yer verilmesi çalmamız güzel oluyor bizizin ortamını bende sevmiyorum ama inanın bizim konserlerimizde yaş ortalaması daha da büyüyor sadece bizizde çıkmayacağız zaten yeni projeler olacaktır..

yinede görüşleriniz için teşekkür ederim....

bi yanlıslık oldu benım sıfremle yapmaması gereken bırı yazmış bunları. can ve ali özellikle sizin baslığa yazıldığı icin üzgünüm sorry.. tunctanda özür dilerim benim yazdıgımı sandı cocuk.. tekrardan özürler ve başarılar...

tre demiş ki:
UuYuRR demiş ki:

Kesinlikle çok haklı. Geç te olsa farkettik bunu. Ne sahnedeki gruplara saygı var (arkadaşları dışında) nede içerdekilere... Kendinizi küçük düşürmeyin beyler...
abi gulmekten yarıldım zuhzauhh neyse ya kım yazdıysada bazı noktalara iyi değinmiş zhzuhau kolay gelsın...

lepistes_ozmo demiş ki:
tre demiş ki:
UuYuRR demiş ki:

abi gulmekten yarıldım zuhzauhh neyse ya kım yazdıysada bazı noktalara iyi değinmiş zhzuhau kolay gelsın...
beyler kıbrıs hayırlı olur sizlere inşallah gerçekten biziz konusuna gelince haklı olanlar var ama napalım işte güzel bir organizasyon dediğim gibi seyirci umurumda değil...

17 Eylül Cumartesi...Ruj Durak Thenexthighway@Replik Rock Bar(Farabi Caddesi,Çevre Sokak),Kapı Açılışı saat:14.00,Giriş:5 YTL...

Cancm Alicim sizi de orda görmek isteriz tabiiki...

Geri