F
fuel
evet ali arkadaşım haberlerinizi bekliyoruuzz.. ShOw MuSt Go OoooOoOoOoOoOn :metal
UuYuRR demiş ki:abi bisey sorabilirmiyim benim canlada aliylede hic bir sorunum yok hele aliyle aynı cadırda yattık... neysede sorum su: neden biziz? tamam amatorlere fırsat verıyor eywallah ama tunalı ılkogretım okulu neredeyse bara sponsor olacak ya 14 16 yas arası elınde bıra dıgerınde sıgara ben buyudum ulaan dıye gezıyor bu 1. digeride iceride KURT lar kızları goturmek ıcın bırbırını parcalıyor ılkokul cagı oldugu ıcın kuzularda aptal alkollu vede saf. abılerıne ozenıyor yasca buyuk bı punk bı metal bı rocker adamın pesınden sonunu bılerek yada bılmıyerek gıdıyorlar... lanet olsun bılmıyerek bende yasadım kedmdende onlardanda tıksındım... barı muzık yapanlar destek vermesın 3 5 kısı muzık ıcın gıdıyor sızde muzıgınızı baska yere saklayın lutfen...
abi gulmekten yarıldım zuhzauhh neyse ya kım yazdıysada bazı noktalara iyi değinmiş zhzuhau kolay gelsın...tre demiş ki:UuYuRR demiş ki:abi bisey sorabilirmiyim benim canlada aliylede hic bir sorunum yok hele aliyle aynı cadırda yattık... neysede sorum su: neden biziz? tamam amatorlere fırsat verıyor eywallah ama tunalı ılkogretım okulu neredeyse bara sponsor olacak ya 14 16 yas arası elınde bıra dıgerınde sıgara ben buyudum ulaan dıye gezıyor bu 1. digeride iceride KURT lar kızları goturmek ıcın bırbırını parcalıyor ılkokul cagı oldugu ıcın kuzularda aptal alkollu vede saf. abılerıne ozenıyor yasca buyuk bı punk bı metal bı rocker adamın pesınden sonunu bılerek yada bılmıyerek gıdıyorlar... lanet olsun bılmıyerek bende yasadım kedmdende onlardanda tıksındım... barı muzık yapanlar destek vermesın 3 5 kısı muzık ıcın gıdıyor sızde muzıgınızı baska yere saklayın lutfen...
Kesinlikle çok haklı. Geç te olsa farkettik bunu. Ne sahnedeki gruplara saygı var (arkadaşları dışında) nede içerdekilere... Kendinizi küçük düşürmeyin beyler...
beyler kıbrıs hayırlı olur sizlere inşallah gerçekten biziz konusuna gelince haklı olanlar var ama napalım işte güzel bir organizasyon dediğim gibi seyirci umurumda değil...lepistes_ozmo demiş ki:abi gulmekten yarıldım zuhzauhh neyse ya kım yazdıysada bazı noktalara iyi değinmiş zhzuhau kolay gelsın...tre demiş ki:UuYuRR demiş ki:abi bisey sorabilirmiyim benim canlada aliylede hic bir sorunum yok hele aliyle aynı cadırda yattık... neysede sorum su: neden biziz? tamam amatorlere fırsat verıyor eywallah ama tunalı ılkogretım okulu neredeyse bara sponsor olacak ya 14 16 yas arası elınde bıra dıgerınde sıgara ben buyudum ulaan dıye gezıyor bu 1. digeride iceride KURT lar kızları goturmek ıcın bırbırını parcalıyor ılkokul cagı oldugu ıcın kuzularda aptal alkollu vede saf. abılerıne ozenıyor yasca buyuk bı punk bı metal bı rocker adamın pesınden sonunu bılerek yada bılmıyerek gıdıyorlar... lanet olsun bılmıyerek bende yasadım kedmdende onlardanda tıksındım... barı muzık yapanlar destek vermesın 3 5 kısı muzık ıcın gıdıyor sızde muzıgınızı baska yere saklayın lutfen...
Kesinlikle çok haklı. Geç te olsa farkettik bunu. Ne sahnedeki gruplara saygı var (arkadaşları dışında) nede içerdekilere... Kendinizi küçük düşürmeyin beyler...
önemli değil uyurcum sende şifreni kimseye verme olsun bitsin 😀UuYuRR demiş ki:abi tekrardan ozur ya harbı sıze karsı cok mahcup oldum tekrardan ozurler
kurtum lan ben koca bir kurtum içerde kız düşürmek için konser veriyorum ehuehuehuehe 😀 göktuğ da bana bi yardım etse keşkecyberknight demiş ki:Ne diyoruz o zaman beğenmeyen gelmesin dimi?Silinmiş mesajım ama tekrar edeyim can bir kurttur 🙂
bunun için mi buraya mesaj attın ali alemsin valla 😀ali-g demiş ki:arkadaslar geyik yapmayalim lütfen yoksa uyari alcaz...
inşallah orada olacağızuf_oldu demiş ki:17 Eylül Cumartesi...Ruj Durak Thenexthighway@Replik Rock Bar(Farabi Caddesi,Çevre Sokak),Kapı Açılışı saat:14.00,Giriş:5 YTL...
Cancm Alicim sizi de orda görmek isteriz tabiiki...