Seyduna (Alternatif) - Ankara

canacanka-t demiş ki:
SEYDUNA 14 OCAK CUMARTESİ GARAGE ROCK BARDA SAHNE ALIYOR....

dinlemek isteyen kardeşlerimiz davetlidir daha çok bu zamana kadar üzerinde çalıştığımız çabaladığımız besteler dinleyiciye sunulacak cover olarak sadece 1 tane parça çalınacaktır herkesi bekleriz...

ohaaa... 8O 8O inanamıorum abiii.. nasıl olurr yaaa 😆 😆 mesudum artık!!! gelip sahneden izlicem abiii.. 😀 😀 ,

seyduna nın bayramını en içtin dileklerımlee kutlarım.. 😉

evet bizim için de güzel olucak artık buna bir tanıtım konseri olarak bakıyoruz bu zamana kadar seyduna neler yapmış diyenler için bir konser değil tabii ama sadece besteleri göz önüne çıkararak dinleyicinin fikirlerini almak istiyoruz bakalalım hayırlısı olsun 🙂

cover parçaların çalınması ayrı bir hoşluk,eğlencedir tabi ki ama gruplar çıkıp kendi bestelerini çalınca öyle mutlu oluyorum ki.beste işi..kendim yaparken de,başkalarınınkini dinlerken de çok keyif aldığım bir iş..başarılar arkadaşlar,umarım gelebilirim ve dinlerim bestelerinizi,zaten uzun zamandır forumlardan takip ettiğim kadarıyla merak uyandıran gruplardan birisiniz benim için,izlemeyi çok isterim,kendinize iyi bakın!

lostin1289mt demiş ki:
cover parçaların çalınması ayrı bir hoşluk,eğlencedir tabi ki ama gruplar çıkıp kendi bestelerini çalınca öyle mutlu oluyorum ki.beste işi..kendim yaparken de,başkalarınınkini dinlerken de çok keyif aldığım bir iş..başarılar arkadaşlar,umarım gelebilirim ve dinlerim bestelerinizi,zaten uzun zamandır forumlardan takip ettiğim kadarıyla merak uyandıran gruplardan birisiniz benim için,izlemeyi çok isterim,kendinize iyi bakın!
teşekkür ederiz umarım konsere gelebilirsin seni de odra görmek bizi mutlu edecektir...

SEYDUNA KONSER

14 OCAK CUMARTESİ 14:30 DAN SONRA GARAGE DA SAHNE ALACAKTIR..

Grup 3 beste 1 cover çalacaktır afişte ismimiz yok çünkü asıl bir konser olmayacak. herkes davetlidir

yarın cümle alem, son, sakın darılma adlı 3 bestemizi seslendireceğiz eğer zaman kalısa covedan da büyük üstatlardan kurbandan gelmeyi çalıcaz iyi eğlenceler...

ben elektronik müzik ile ugrasıyorum..eger isterseniz sizin birkaç parçanız üzerinde çalısabilirim..ister yeni besteniz isterse unlu bir gurubun parçası olabilir..siz mp3 olarak yollarsanız bana elimden geleni yapmaya çalısırım..tesekkürler.

tolga tesekkür ederiz düsündügün içinn..bu konuyu bi yüzyüze konussak daha iyi olur.. bu arada arkadaslar 28 ocak cumartesi günü 0f barda konserimiz olacaktir. herkesi bekliyoruz...

bugün garage da 3 bestemizi çaldık dinleyen arkadaşlara çok teşekkürler beğenen beğenmeyenler eleştiri yaparsa seviniriz ki zaten göze batan birşey yok sanıyorum teşekkür ederiz herkese gelenlere GELMEYENLERE :twisted:

cevap verdigin için ben tesekkur ederim...ya ben deneme amaçlı solemistim..eger begenirseniz dediğiniz gibi yüz yüze konusuruz anlamında...gelmeye çalısırım ..tekrar tesekkurler..

lostin1289mt demiş ki:
vokalistiniz yok muydu bugün bana mı öyle geldi 😆 söyleyen can mıydı? neyse yav,başarılarınızın devamı..bir sonraki konserde de başarılar..
hala vokalist deniyoruz aklımızda 3 4 isim var hangisi uyarsa onlardan biriyle yolumuza devam edeceğiz bugün zaten besteleri ben söyledim kurban gelme coverında ise lepistes özgenç vokal yaptı saolsun yalnız bırakmadı bizleri teşekkür ederiz ona da... 🙂 artık 28 ocaktaki konserde coverlar çok olucak bu defa elimizdeki tüm besteleri çalıcaz

TOLGAO6 demiş ki:
cevap verdigin için ben tesekkur ederim...ya ben deneme amaçlı solemistim..eger begenirseniz dediğiniz gibi yüz yüze konusuruz anlamında...gelmeye çalısırım ..tekrar tesekkurler..
öyle bid düşünceye sıcak bakalbiliriz ali nin dediği gibi yüz yüze konuşmak daha yararlı olur konsere bekleriz

cover beste karışık mı olacak?yeni vokal var mı?ve başka gruplar da olcakmı?? çok soru sordum yahu..🙂neyse azimle cevap vermenizi umuyorum,hehe🙂kendinize iyi bakın.

Geri