Seyduna (Alternatif) - Ankara

bu ara çalışmalarda herkese çok teşekkürler herkes elinden geleni ardına koymadan çalışıyor çok sevindiriyor bu da beni evet artık konser olmalı 2 hafta sora geliyoruz haberiniz ola bu arada ece ye çok teşekkürler kendi grubu gibi değer veriyor bizlere çalışmalarda yardım ediyor herkese çok teşekkürler özellikle bizi destekleyenlere....

selamlar hepınıze arkadaslar... ya 2 hafta sonra demıssın ya can o hafta yılbası gecesımı konser oluyor.. yanı dıyorsunkı durup durup krallar gıbı patlıycaz yıl basına damgamızı vurucaz ?

ali-g demiş ki:
arkada_lar çok üzgünüm konser yine olm1cak;çünkü ece arkada_1m1z ailevi sebeplerden dolay1 bizle devam edemicek🙁
aha ben dedim 2 mesaj önce patlarsak kendimize patlarız anca diye patladık işte 🙁 🙁 saolsun yine ece bize vakit ayırdığı için ona binlerce teşekkürler...

bu grupta bi cenaplık var ama neyse ben çözemedim 🙂

nolur yaa? abii sizi artık okdar merak ettimkii da dinleyemedım kafayı yicem .. ha oldu ha olacak .. tüh gene olmadı 😢 😢 neyse bn genede bekliorum 😉

basarılar beyler.. :idea:

orkunorkun demiş ki:
nolur yaa? abii sizi artık okdar merak ettimkii da dinleyemedım kafayı yicem .. ha oldu ha olacak .. tüh gene olmadı 😢 😢 neyse bn genede bekliorum 😉

basarılar beyler.. :idea:
saolasın orkuncum bizde aynen aha oldu derken oluyor böyle aksilikler dedim ya cenaplık var ali midir ben miyim tunç mudur özgün müdür? yok özgün değildir o daha yeni geldi gruba ama diğer 3 ümüzün birinde var bi cenaplık 😀 hadi bakalım ne olcak bende merak ediyorum....

artık bize zaman ayırabilcek bi vokal bulmamız gerek seyduna hala vokal arıyor!! duyurayim de burdan 🙂

ama gerçekten ece ye çok teşekkürler az da olsa zaman ayırdığı için ama olmadı işte napalım kısmet değilmiş biz önümüzdeki maçlara bakalım dicem otada maç yok 😀

Geçmiş olsun kardeşim.olur böyle şeyler.Fazla yormayın kafanızı,hemen ileri bakıcan artık giden gitmiştir.Sahneye çıkmak değil mevzu.Oraya herkes çıkar sağlam ama değilsen hoop aynen indiriveriyorlar adamı.Çıktın mı orda kalıcan abi...Geç olsun sağlam olsun.

Tekrar kolay gelsin...

StickmasteR demiş ki:
Geçmiş olsun kardeşim.olur böyle şeyler.Fazla yormayın kafanızı,hemen ileri bakıcan artık giden gitmiştir.Sahneye çıkmak değil mevzu.Oraya herkes çıkar sağlam ama değilsen hoop aynen indiriveriyorlar adamı.Çıktın mı orda kalıcan abi...Geç olsun sağlam olsun.

Tekrar kolay gelsin...
hakılsın serhatçım öle de bi türlü şans bize yardım etmiyor işte napacan

Geri