- Konu Sahibi Konu Sahibi
özgüncüm unuturmuyuz seni hiç 🙂 bugün stüdyo sorası hepberaber konuştuk eceye ve sana ortak alcaz onu ayarlicaz merak etme sen unutmadık seni 🙂ozgun1907 demiş ki:beni unuttular yaa 🙁
özgüncüm unuturmuyuz seni hiç 🙂 bugün stüdyo sorası hepberaber konuştuk eceye ve sana ortak alcaz onu ayarlicaz merak etme sen unutmadık seni 🙂ozgun1907 demiş ki:beni unuttular yaa 🙁
inşallah canlarım zaten bayrama denk getirmeyi planlıyoruz bakalım artık destekler için saolun tekrardanlepistes demiş ki:pravooo,,,, sonunda,,, bayramda ankaradayız .Konser olursa geliriz cancım,,, hadi ii çalışmalar,,,
yok be uyur büyütme 🙂 kendi çapımızda bi konser olcak abi anca o kadar patlarız kendimize patlarız yane 😀 ehuehueheUuYuRR demiş ki:aha gene hevesım kurasıgımdakaldı ya ma seyduna bı patlıycak kuruyup kalıcaz hepımız... ama bekleyın az kaldı konsere
yapma yaaahu tuh!!neyse kardeşlerim işallah tekrar toparlarsınız...ali-g demiş ki:arkada_lar çok üzgünüm konser yine olm1cak;çünkü ece arkada_1m1z ailevi sebeplerden dolay1 bizle devam edemicek🙁
aha ben dedim 2 mesaj önce patlarsak kendimize patlarız anca diye patladık işte 🙁 🙁 saolsun yine ece bize vakit ayırdığı için ona binlerce teşekkürler...ali-g demiş ki:arkada_lar çok üzgünüm konser yine olm1cak;çünkü ece arkada_1m1z ailevi sebeplerden dolay1 bizle devam edemicek🙁
saolasın orkuncum bizde aynen aha oldu derken oluyor böyle aksilikler dedim ya cenaplık var ali midir ben miyim tunç mudur özgün müdür? yok özgün değildir o daha yeni geldi gruba ama diğer 3 ümüzün birinde var bi cenaplık 😀 hadi bakalım ne olcak bende merak ediyorum....orkunorkun demiş ki:nolur yaa? abii sizi artık okdar merak ettimkii da dinleyemedım kafayı yicem .. ha oldu ha olacak .. tüh gene olmadı 😢 😢 neyse bn genede bekliorum 😉
basarılar beyler.. :idea:
canacanka-t demiş ki:biz önümüzdeki maçlara bakalım dicem otada maç yok 😀
hakılsın serhatçım öle de bi türlü şans bize yardım etmiyor işte napacanStickmasteR demiş ki:Geçmiş olsun kardeşim.olur böyle şeyler.Fazla yormayın kafanızı,hemen ileri bakıcan artık giden gitmiştir.Sahneye çıkmak değil mevzu.Oraya herkes çıkar sağlam ama değilsen hoop aynen indiriveriyorlar adamı.Çıktın mı orda kalıcan abi...Geç olsun sağlam olsun.
Tekrar kolay gelsin...