Seyduna (Alternatif) - Ankara

arkadaşlar başarılarınızı diler, isminizle ilgili derin araştırmalarımın olduğunu beyan ederim... güzel isim. umarım felsefesiyle de ilgilisinizdir....

teşekkür ederiz gerçekten bu isimi koyarken hem özgün olduğu ve kimsenin bilmemesi dikkatimizi çekti ondan sonra anlamını kapsamlı bir şekilde öğrenince çok şaşırdık etkilendik gerçekten anlamı çok güzel anlayanlara tabi 😀

cyberknight demiş ki:
Olm ölmeden sizi sahnede bir göreyim bak walla 🙂= Bir terslik olmadan şöyle canlı kanlı 🙂=
ehe merak etme yavrum 3 hafta sonra inşallah bu sefer kesin kaçmaz zaten herkesten önce senin haberin olcak olum zaten anlaştığımız gibi bir ece bir sen birlikte 😀

şu anda ençok istediğim ve sabırsızlıkla beklediğim şey, İstanbul'da 51 Promil'in de olacağı ortak konseri verebilmek. Umarım bi aksilik çıkmaz ve
bu sefer iyi bişiler yapma fırsatını yakalrız. saygılar.... 😉

Amanın canım Seydunam bırıcık Seydunam sanırım o günler geliyor artık sahne alacaksınızz amanınn yoksa yoksa ben de mi :zipla hadi bakalım canlarım hepnizi cok seviyorum...Amanın ikizlerden biri seyduna grubunda 51 promil alkollu mü bulunmus 😆

MelancholY demiş ki:
Amanın canım Seydunam bırıcık Seydunam sanırım o günler geliyor artık sahne alacaksınızz amanınn yoksa yoksa ben de mi :zipla hadi bakalım canlarım hepnizi cok seviyorum...Amanın ikizlerden biri seyduna grubunda 51 promil alkollu mü bulunmus 😆
yeriim seni kız ben çıkcaz tabi ve senli birlikte duyuralımm buradan yakında konserimizde beste ağırlıklı çalıcaz ve 51 promil den ece bizimle düet yapacaktır bundan dolayı ayrı bir mutluyuz 2. mutlulukta dem göktuğ ile 1 düet yapacağımızdır destekler için saolun varolun 😀

StickmasteR demiş ki:
Beyler nelki açıklamışsınızdır daha önce ama 31 sayfayı okumaya cesaret edemedim valla.Ne demektir bu seyduna?Bir kez daha anlatırsanız berhudar olurum...
tabi ne demek sayfa sayısıda tam oturuyor 😀 eski türklerde kale içerisinde yaşayan kimseye görünmeyen ve ona hizmet eden aracılarıyla birlikte fikirlerini halka yayar asla göz önüne çıkmazlar kale içersinde olurlar bi nevi felsefi hareket gibi adam azcık farklı örneğin en büyük seyduna hassan sabahtır kendisi tarihte devlete ilk baş kaldıran adam ünvanını almıştır tabi yanlış anlamayın yok yere değil devlet bişe yapmış ki adam başkaldırmış yane anlamı daha çok kahramana kaçıyor ama amerikan filmlerindeki gibi değil has türk usulü ve oldukça anlamlı araştırınca bir arkadaşın araştırmaları varmış o sayfaya daha kapsamlı yazabilir isterse tabii yane sade bir şekilde seyduna bu demek

ehe ekipmanı kururyoruz artık ali nin çaldırdığı jimi hendrix vahtan sora gitti yenisini aldı tabi cabası yanında od2 de gitti ama bakacaz işte şimdi herkes yardım eli uzattı aliye kampanya gönlünüzden ne koparsa verin aliye gt-8 alcaz kararlıdır kendisi de bu konuda 🙂

arkadaşlar bunu buraya yazmak istedim herkes can gülbudak için dua etsin kendisinin büyük bir diş sorunu var o nedenle yarın 9 da mesa hastanesinde ciddi bir beyin ameliyatına girecek herkes ona dua etsin kendisinin turkrocktaki nicki maresalx herkes tanır onu dualarımız seninle kardeşim iyi olucaksın

🙁 abi bütün dualarımız onunla .. bn maresalx ı DeM'e yaptıı videodan tanıorum.. !! budurumda herkesın can için yapıcaa tek seyyy DUAA etmektir!! ii hberlerı burdan bekliyoruzz.. can!!!

bu arada arkadaşlar salı günü canı ziyarete gideceğiz bunu planlıyorum gelmek isteyenler özel mesaj atsınlar hep birlikte gidelim kardeşimizin yanına

Evet ilginç bir manası varmış sahiden.Pedal alacak arkadaşa da kolay gelsin diyorum.Bu işler zor bilirim gerçekten.Ben de aşırı zorlanmıştım.Yeri geldi aç kaldım,yeri geldi kiramı yatıramadım hatta taksitlerden ve zillere cikardigim paradan elektrik faturalarimi yatiramadigim icin karanlikta mum isiginda romantik bir 2-3 ay gecirmistim.Tabi bana maddi destek veren kimse olmamisti...

Ameliyat olacak arkadasa da can-i gonulden gecmis olsun diyorum.Umarim en kisa zamanda iyilesir.Kendisini tanimiyorum;ama iyi muzisyenlere ihtiyac var.Tekrar gecmis olsun...

Geri