canacanka-t demiş ki:saol tunçcum desteklerin için sizide izleyelim hazır özgeçler gelmişkentre demiş ki:canacanka-t demiş ki:evt gerçekten herkese teşekkürler destekeriniz için özellikle göktuğ şahin'e teşekkürlerimizi sunarım 😀 umarım 19una yetişirsek güzel olabilir saygılar ve sevgiler...
Güzel şeyler bekliyorum Can'cığım..
emircim teşekkür ederiz nerelerdesin takılmıyorsun hiç bekleriz foruma.. 🙂pentatonic83 demiş ki:seydunaya başarılar...
canacanka-t demiş ki:insanlar artık şunu anlamalı gruplara arkadaşın olsun olmasın menfaat olsun olmasın köstek değil destek olsunlar köstek olanların acısı ilerde çıkar yoksa....
ali-g demiş ki::arrow: keşke canın dediği gibi gruplar birbirine destek olsaydı.. Müzik adına iyi bir şeyler yapmaya çalıştığımız her geçen gün, yanımızda yüzümüze arkadaşımız diye gülen birçok insanın aslında hiçbir şey olmadığını, iyilik adına hiçbir şey beslemediklerini, bencil olduklarını gördüm!Bu kişilerin birgün şimdi kurulan büyük hayalleri yok olduğunda kaybedilen dostların acısı yaşanacaktır.. Bu arada her konuda yanımızda olan gerçek dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, onlar kendilerini biliyor...
isim sahis kisi verilmemesi gereken bir konu bu tunccum be valla bosuna polemik yaratmaya gerek yok yolumuza bakarsak eger insanlar anlicaklarki bencilliklerinin karbani oldugunu uzamasin muhabbet burda kalsin biz nede olsa dostumuzu dusmanimizi iyi biliyoruz ilerki zamanlarda daha buyuk konusucam daha buyuk solicem ama hicbir zaman seyduna mutevaziliginden ve desteklerinden yardimseverliginden vazgecmicektir...tre demiş ki:ali-g demiş ki::arrow: keşke canın dediği gibi gruplar birbirine destek olsaydı.. Müzik adına iyi bir şeyler yapmaya çalıştığımız her geçen gün, yanımızda yüzümüze arkadaşımız diye gülen birçok insanın aslında hiçbir şey olmadığını, iyilik adına hiçbir şey beslemediklerini, bencil olduklarını gördüm!Bu kişilerin birgün şimdi kurulan büyük hayalleri yok olduğunda kaybedilen dostların acısı yaşanacaktır.. Bu arada her konuda yanımızda olan gerçek dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, onlar kendilerini biliyor...
Bİraz daha açıklayıcı olsana Ali. Tam olarak ne bu olaylar? Kimler? Herkesin bilmesi gereken şeyler bence bunlar..
sen okulda çimlerde gazete kağıgından top yapıp oynamaya devam edersen surpriz murpriz olmaz janjım heheh 😆 balans resmimi burayada koyim mi ? 😀canacanka-t demiş ki:sabredin arkadaşlar seyduna 1 aya yada 2 aya güzel süprizlerle geliyor sabır sabır ne demişler sabreden derviş muradına ermiş 😀
bilkentli triplerine bürünme yavrum arabada unutma o top senin icadındı... 🙂maresalx demiş ki:sen okulda çimlerde gazete kağıgından top yapıp oynamaya devam edersen surpriz murpriz olmaz janjım heheh 😆 balans resmimi burayada koyim mi ? 😀canacanka-t demiş ki:sabredin arkadaşlar seyduna 1 aya yada 2 aya güzel süprizlerle geliyor sabır sabır ne demişler sabreden derviş muradına ermiş 😀
ölmicez yok görün bak neler olcak 😀ali-g demiş ki:sabredip de muradına erenler çok buna bi diğeceğim yok; ama sabrede sabrede ölenleride unutmayalım 😛
gerçekten saol şu anda yeni besteleri tek dinleyen sensin patlamaya az kaldı... :twisted:shitty demiş ki:seyduna besteleri süper oluyor bekleyin yıkacaklar ortalığı.... az kaldı coşacaklar 🙂