Seyduna (Alternatif) - Ankara

canacanka-t demiş ki:
tre demiş ki:
canacanka-t demiş ki:
evt gerçekten herkese teşekkürler destekeriniz için özellikle göktuğ şahin'e teşekkürlerimizi sunarım 😀 umarım 19una yetişirsek güzel olabilir saygılar ve sevgiler...

Güzel şeyler bekliyorum Can'cığım..
saol tunçcum desteklerin için sizide izleyelim hazır özgeçler gelmişken

O İŞ ANCA SÖMESTR A KALIR YAA 😀

insanlar artık şunu anlamalı gruplara arkadaşın olsun olmasın menfaat olsun olmasın köstek değil destek olsunlar köstek olanların acısı ilerde çıkar yoksa....

:arrow: keşke canın dediği gibi gruplar birbirine destek olsaydı.. Müzik adına iyi bir şeyler yapmaya çalıştığımız her geçen gün, yanımızda yüzümüze arkadaşımız diye gülen birçok insanın aslında hiçbir şey olmadığını, iyilik adına hiçbir şey beslemediklerini, bencil olduklarını gördüm!Bu kişilerin birgün şimdi kurulan büyük hayalleri yok olduğunda kaybedilen dostların acısı yaşanacaktır.. Bu arada her konuda yanımızda olan gerçek dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, onlar kendilerini biliyor...

ali-g demiş ki:
:arrow: keşke canın dediği gibi gruplar birbirine destek olsaydı.. Müzik adına iyi bir şeyler yapmaya çalıştığımız her geçen gün, yanımızda yüzümüze arkadaşımız diye gülen birçok insanın aslında hiçbir şey olmadığını, iyilik adına hiçbir şey beslemediklerini, bencil olduklarını gördüm!Bu kişilerin birgün şimdi kurulan büyük hayalleri yok olduğunda kaybedilen dostların acısı yaşanacaktır.. Bu arada her konuda yanımızda olan gerçek dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, onlar kendilerini biliyor...

Bİraz daha açıklayıcı olsana Ali. Tam olarak ne bu olaylar? Kimler? Herkesin bilmesi gereken şeyler bence bunlar..

tre demiş ki:
ali-g demiş ki:

Bİraz daha açıklayıcı olsana Ali. Tam olarak ne bu olaylar? Kimler? Herkesin bilmesi gereken şeyler bence bunlar..
isim sahis kisi verilmemesi gereken bir konu bu tunccum be valla bosuna polemik yaratmaya gerek yok yolumuza bakarsak eger insanlar anlicaklarki bencilliklerinin karbani oldugunu uzamasin muhabbet burda kalsin biz nede olsa dostumuzu dusmanimizi iyi biliyoruz ilerki zamanlarda daha buyuk konusucam daha buyuk solicem ama hicbir zaman seyduna mutevaziliginden ve desteklerinden yardimseverliginden vazgecmicektir...

canacanka-t demiş ki:
sabredin arkadaşlar seyduna 1 aya yada 2 aya güzel süprizlerle geliyor sabır sabır ne demişler sabreden derviş muradına ermiş 😀
sen okulda çimlerde gazete kağıgından top yapıp oynamaya devam edersen surpriz murpriz olmaz janjım heheh 😆 balans resmimi burayada koyim mi ? 😀

maresalx demiş ki:
canacanka-t demiş ki:
sabredin arkadaşlar seyduna 1 aya yada 2 aya güzel süprizlerle geliyor sabır sabır ne demişler sabreden derviş muradına ermiş 😀
sen okulda çimlerde gazete kağıgından top yapıp oynamaya devam edersen surpriz murpriz olmaz janjım heheh 😆 balans resmimi burayada koyim mi ? 😀
bilkentli triplerine bürünme yavrum arabada unutma o top senin icadındı... 🙂

gerçekten bu zamana kadar sabrettik çok eleman değişikliği yaşadık bu nedenle kalıcı bi eleman bulmanın zorluğunu yaşadık yok yok kalıcı olacak eleman bulamadık oturduk yılmadık çalıştık inşallah bu bekleyen sürede fırtına gibi gelcez ne kadar engellensek bile bu olacak çok da güzel olacak beklemeye devam edin çok az kaldı...

Geri