senin işin ne? ortada durup millete laf yetiştirmek mi? bekle sen sana özel olcak bu konser görecen o zaman patlamayı hissetcen g.tünde 😀maresalx demiş ki:ya can ikide bi geliyoz bomba olcaz patlıycaz diyip duruyon yok ortada bişi kardeşim !!sen okulda istop! oynaöaya devam et emi 😀
teşekkür ederiz özgenç sizdende gelince bişeler bekliyoruzlepistes_ozmo demiş ki:başarılar beyler,, hadi güzel birşeyler bekliyoruz sizden...
canacanka-t demiş ki:senin işin ne? ortada durup millete laf yetiştirmek mi? bekle sen sana özel olcak bu konser görecen o zaman patlamayı hissetcen g.tünde 😀maresalx demiş ki:ya can ikide bi geliyoz bomba olcaz patlıycaz diyip duruyon yok ortada bişi kardeşim !!sen okulda istop! oynaöaya devam et emi 😀
can seni affediyorum gençliğine verdim bu davranışlarını istop kanımızda var okula topu da sen getirmiştin şimdi hatırladım neyse geyik yapmayalımmaresalx demiş ki:canacanka-t demiş ki:senin işin ne? ortada durup millete laf yetiştirmek mi? bekle sen sana özel olcak bu konser görecen o zaman patlamayı hissetcen g.tünde 😀maresalx demiş ki:ya can ikide bi geliyoz bomba olcaz patlıycaz diyip duruyon yok ortada bişi kardeşim !!sen okulda istop! oynaöaya devam et emi 😀
ben bu yazdığım için çok pişmanım umarım can beni affeder onun affına sığınıyorum ve 70 milyon turk halkından ozur diliyorum!!!
- kameralara oyanama laa!!
evet ben bi eşşeklik ettim okuldaki ozel konuşmaları buraya yansıttım bu yuzden pişmanım içim sızlıyor ve 70 milyon turk halkından ozur diliyorum!!!
- kameralara oyanama laa!!
çok az kaldı uyurcum bestelerin hepsini oturttuktan sonra 3 5 coverda serpince olcak 1 ay bile sürmez ama ne olur ne olmazUuYuRR demiş ki:can konsermı var?
raha önce yaptığımız özgençlerle olan bestemiz duruyor onu koymuyorum yakında 2.demoyu yapcaz yada yakında konserimiz olcak gel dinle uyurcumUuYuRR demiş ki:konser icin sırf beste mi hazırlıyorsunuz? kac beste oldu yada? bide sey bestelerden bitanesını kayıt flan olayı varmı lınk koysanda dınlesek?
hayırlı olacaktır kanaatimce sevdiğim bir eleman geldi çok da iyi olacak inşallahozgun1907 demiş ki:Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar 🙂 Sizin gibi insanlarla calışmaya gozum kapalı hazırım.Hepimize başarılar 🙂
ehe evet bende o benzerliğe dikkat ettim estetik bi yapmış ne zaten göktuğ feridunun yüzünü estetikle alıcakmış duyduğuma göre 😀ozgur196 demiş ki:Lan sizin bi gitaristiniz varmış adam özenti ya aynı ben bu kadar olmaz Feridun Goktuu abşden sonra bi tane daha çıktı 😀 ne bunlar Feridun cuğum kıskanıyolar bizi 😀