Seyduna (Alternatif) - Ankara

maresalx demiş ki:
ya can ikide bi geliyoz bomba olcaz patlıycaz diyip duruyon yok ortada bişi kardeşim !!sen okulda istop! oynaöaya devam et emi 😀
senin işin ne? ortada durup millete laf yetiştirmek mi? bekle sen sana özel olcak bu konser görecen o zaman patlamayı hissetcen g.tünde 😀

canacanka-t demiş ki:
maresalx demiş ki:
ya can ikide bi geliyoz bomba olcaz patlıycaz diyip duruyon yok ortada bişi kardeşim !!sen okulda istop! oynaöaya devam et emi 😀
senin işin ne? ortada durup millete laf yetiştirmek mi? bekle sen sana özel olcak bu konser görecen o zaman patlamayı hissetcen g.tünde 😀

ben bu yazdığım için çok pişmanım umarım can beni affeder onun affına sığınıyorum ve 70 milyon turk halkından ozur diliyorum!!!
- kameralara oyanama laa!!
evet ben bi eşşeklik ettim okuldaki ozel konuşmaları buraya yansıttım bu yuzden pişmanım içim sızlıyor ve 70 milyon turk halkından ozur diliyorum!!!

maresalx demiş ki:
canacanka-t demiş ki:
maresalx demiş ki:

ben bu yazdığım için çok pişmanım umarım can beni affeder onun affına sığınıyorum ve 70 milyon turk halkından ozur diliyorum!!!
evet ben bi eşşeklik ettim okuldaki ozel konuşmaları buraya yansıttım bu yuzden pişmanım içim sızlıyor ve 70 milyon turk halkından ozur diliyorum!!!
can seni affediyorum gençliğine verdim bu davranışlarını istop kanımızda var okula topu da sen getirmiştin şimdi hatırladım neyse geyik yapmayalım

UuYuRR demiş ki:
konser icin sırf beste mi hazırlıyorsunuz? kac beste oldu yada? bide sey bestelerden bitanesını kayıt flan olayı varmı lınk koysanda dınlesek?
raha önce yaptığımız özgençlerle olan bestemiz duruyor onu koymuyorum yakında 2.demoyu yapcaz yada yakında konserimiz olcak gel dinle uyurcum

arkadaşlar tunç izmire gitmişti bir haftadır çalışamıyorduk bu akşam geliyormuş.yeni iki beste ve bikaç tane çalışmamız gereken cover parça var..bunları bitirince konser olacak.bu arada yetiştirebilirsek ocak ayında istanbulda da bişiler yapmayı düşünüyoruz

inşallah konserimizde bu kadar çalışmanın karşılığını alırız zaten güzel süprizler olucak ama ondan da önemlisi çalışmamızın karşılığını almamız biliyorsunuz bu süre içerisinde çok eleman değişikliği oldu baya bi farklılaştık coverdan yana çoğuluğu bestelere ayırlık düzenlenmesi yapılmamış 2 yeni beste daha geldi alinin dediği gibi onlarda olunca 7 ye çıkıcak beste sayısı 10 olduğu zaman 2 cover 10 beste bi konser vermeyi planlıyoruz herkese teşekkür ediyorum elinden geleni yaptıkları için bize destek olanlara teşekkürler bu arada haberi ilk ben vermek istedim seydunaya 2. gitarist olarak 51 promilden özgün kardeşimiz gelmiştir hayırlara vesile olması dileğiyle hoşgeldin özgün 😀

Lan sizin bi gitaristiniz varmış adam özenti ya aynı ben bu kadar olmaz Feridun Goktuu abşden sonra bi tane daha çıktı 😀 ne bunlar Feridun cuğum kıskanıyolar bizi 😀

ozgur196 demiş ki:
Lan sizin bi gitaristiniz varmış adam özenti ya aynı ben bu kadar olmaz Feridun Goktuu abşden sonra bi tane daha çıktı 😀 ne bunlar Feridun cuğum kıskanıyolar bizi 😀
ehe evet bende o benzerliğe dikkat ettim estetik bi yapmış ne zaten göktuğ feridunun yüzünü estetikle alıcakmış duyduğuma göre 😀

çalışmalar eskiye oranla şimdi daha hızlı. biran önce
özgürle de çalışmalara başlamayı amaçlıyoruz.
Tunç İzmirden geldi mi ?? Tunç Ankaradamısın??
Haberlerini bekliyoruz..🙂

Geri