- Konu Sahibi Konu Sahibi
özgenç ve tunç arkadaşlarımızla olan demomuz duruyor ee tabi tarz grup eleman değişince eski olyor biraz ama ilerde yenisi olacak merak etmeyin onu dire elinize vercem siteyede koycam sabır sabır sabır... 😀
aliye soracan canım benim o işlerle o ilgileniyor aslında alcaktı yarın ama noldu bende bilmiyorumlipstick_ demiş ki:layynn yokmu studyo bilmemne? 😀
adam mı olcam nereden vardın olum bu kanıya?? 🙂LanZe__ demiş ki:Kolay gelsin lan... Can olum sonunda adam olucan
Ali olum artık görmiyim seni ya sıkıldım olum ya...
BORA
saol göktuğcum rock alive serilerinde inşallah birlikte sahne alma dileğiyle... 🙂cyberknight demiş ki:E hadi hayırlı olsun çok sevindim...
canacanka-t demiş ki:evt gerçekten herkese teşekkürler destekeriniz için özellikle göktuğ şahin'e teşekkürlerimizi sunarım 😀 umarım 19una yetişirsek güzel olabilir saygılar ve sevgiler...
saol tunçcum desteklerin için sizide izleyelim hazır özgeçler gelmişkentre demiş ki:canacanka-t demiş ki:evt gerçekten herkese teşekkürler destekeriniz için özellikle göktuğ şahin'e teşekkürlerimizi sunarım 😀 umarım 19una yetişirsek güzel olabilir saygılar ve sevgiler...
Güzel şeyler bekliyorum Can'cığım..