Seyduna (Alternatif) - Ankara

canacanka-t demiş ki:
gaziden sağlam çıkacağımızı sanmıorum ama neyse müzik için canım feda napacaz artık güzel yerde olursa ne güzel olur dimi
Can bizim okula Gülşen geliyomuş Çarşamba gelicem bakalım..Biz ne güzel sağlam çıkıyoz ohh
Okulun şenliklerinde neden sizde çıkmıyosunuz ?

maresalx demiş ki:
canacanka-t demiş ki:
gaziden sağlam çıkacağımızı sanmıorum ama neyse müzik için canım feda napacaz artık güzel yerde olursa ne güzel olur dimi
Can bizim okula Gülşen geliyomuş Çarşamba gelicem bakalım..Biz ne güzel sağlam çıkıyoz ohh
Okulun şenliklerinde neden sizde çıkmıyosunuz ?
bilkentte olmaz o iş abi valla anca gülşen gibileri gelir zaten odtü ma sandın olum bilkenti neyse benim kafamda gazi var büşük ihtimal dayak yicez ama napalım işte... bu arada duman mı ne geliyormuş diye duydum bizim okula

maresalx demiş ki:
ya tutarsaaaa ?
eet duman geliyomuş..Gülşenin alt grubuymuş 😛
yok gülşenin olt gurbu biziz 😀

seyduna ankara üniversitesi şenlikleri için başvurmuştur haber bekliyoruz bakalım gazi üniversitesinde sahne alıcaz o kesin herkesi bekleriz 2 hafta sorasında da yine bir konser daha olucak yeni coverlar ve bestelerle inşallah....

sevgilerimle...

8 12 mayıs arasında gazi üniversitesinde bir gün sahne alıcaz

20 mayısta bir konser daha var

14 mayısta da olacak bir tane

gruplar ve gerekli kişi işlerini tamamlayınca mekan ve grupları yazacağım..

14 mayıs garage konseri bikaç aksilik nedeniyle olmayacaktır daha doğrusu seyduna sahne alamayacaktır...

20 mayısı bekliyoruz umarım o organizasyon olur...

sevgilerimle...

yeni vokalinizin rana' ydı sanırım adı sesi çok hoş çok sevdim işallah seydunayı daha çok yerlerde izleyebiliriz. başarılar...

juliett demiş ki:
yeni vokalinizin rana' ydı sanırım adı sesi çok hoş çok sevdim işallah seydunayı daha çok yerlerde izleyebiliriz. başarılar...
teşekkür ederiz daha çok yerlerde bizi görebileceksiniz...

20 mayıstaki organizasyonun hallolmasını bekliyoruz olunca haber vericem mekanı grupları...

bayadır konser vermiyoruz vermememizin nedeni tunç'un burda olmaması saolsun ali bize yardımcı oluyor güzel de gidiyor bu arada beste ve yeni coverlar yapmaya başladık en yakın zamanda tekrar sahnelere döncez 😀

Geri