Belirtiniz Can Bey...Israrla ve hararet ile bekliyoruz belirtmenizi 🙂=
Başarılar canlarım 🙂=
Başarılar canlarım 🙂=
evet yaa veda konseri gibi bişe olcak bütün çalışmalarımızda yardım etti saolun alicim grupta her ne kadar 3 tane ali olsa bile biri ben tabi gizli aliyim ben 😀 çok güzeldi konserde güzel bişeler yapcaz beraberExtacy617 demiş ki:homeboyum ali topuzun veda konseriymis seyduna ya mutlaka ordayiz...
aliler tabi olmez bu grupta bölünmeyecek ki zaten tunç yokken ali arkadaşımız bize eşlik etti de kendisi çok da başarılıydı biz de zaten onunla çalışmaktan zevk almıştık güzeldi yani şimdi öss gecesi hem ona bi elveda yapcaz döktürcek biraz kendisi de 😀maresalx demiş ki:aliler ölmez bu grup bölünmez...
teşekkür ederizSlapper88 demiş ki:umarım konserinizde bir aksaklık olmaz ve eğlenirsiniz
müzikle kalın...
Böyle baş ağrıtmaya can kurban,nice konserlerde nice gruplarla kafamı şişiresin ortaam 😛ap_RANA_x demiş ki:teşekkürler arkadaşlar. bu benim seyduna'nın vokali olarak son konserimdi. başka projelerle kafanızı ağrıtmaya dewam edicem ama 🙂
teşekkürler arkadaşlar çok saolun beğenmenize sevindik bikaç aksilik olmasına rağmen güzeldi zaten o aksilikler her konser oluyor tadı tuzu oldu artık 😀Haspin demiş ki:Konser çok iyiydi.Vokali ayrıca beğendim.Başarılar dilerim...