jacksonke1n demiş ki:
acık bulduğum bir sahneyi sizle paylaşmak istiyorum 😀
Hani kendi koğuşunda o posterin arkasından tünel kazmış ya,tamam güzel herşey,peki o kaçtığı gün,posteri cıkarmış ,ordan kaçmış,ee posteri tekrar nasıl yerine yapıştırmış takmış 😀😀
Çok kolay, posterin arka taraflarına yapıştırıcı sürersiniz, deliğe denk gelen ve alttaki duvara denk gelen kısımlarına da yapıştırıcı sürersiniz ve arka tarafa geçtikten sonra posterdeki delikten ulaşabileceğiniz kısımlardaki yapıştırıcıya her hangi bişey yapıştırırsınız (üst kısım tamamen duvara yapışıktır zaten), deliğin içine posteri kaldırarak girersiniz, sonra da posterin altta kalan kısımlarını, delikten ulaşıp tutabildiğiniz ve daha önce yapıştırıcı ile tutturduğunuz maddeyi (ip olabilir, tutulacak ve kuşe kağıda yapışacak herhangi birşey de olabilir) kendinize doğru çekerek duvara iyice yapıştırabilirsiniz.
🙂 Ya da posterin üst tarafını güzelce yapıştırırsınız, alt kısmına da sağlam bi yapıştırıcı sürersiniz ama duvarın iç tarafına geçinceye kadar bu yapıştırıcı ile ağırlaşmış kısmı duvara temas ettirmezsiniz. Geçer geçmez de üstten tamamen yapışık olan posterin tuttuğunuz alt kısmını birden elinizden bırakırsınız böylelikle aldığı ivme ile poster duvara yapışıverir.
😀
Stephen King'in çoğu entellektüel çevrede küçümsenen dehasının, aşmış kurgu ve hikaye anlatım tekniğinin, nadiren de olsa film versiyonlarında hakkının verildiği harika bir uyarlama. Irkçılık hissinin zerresini üzerimde taşımasam da, Morgan Freeman'a gıcık olmam vasıtasıyla gözümde bir "Big Lebowski" kadar tanrısallaşamamış bir filmdir "Shawshank Redemption".
Her şeye rağmen süper bir filmdir, siz bana bakmayın.
🙂