ahuaha iyi yapmışsınız (=deerrudolf demiş ki:Özel mesaj yoluyla haberleştik, sana karşı cephe aldık. Böylesine önemli bir konuda başka çare bırakmadın bize, ne yapalım. Yine de olmadı. 🙂
Evet evet, her neyse bakalım...
ahuaha iyi yapmışsınız (=deerrudolf demiş ki:Özel mesaj yoluyla haberleştik, sana karşı cephe aldık. Böylesine önemli bir konuda başka çare bırakmadın bize, ne yapalım. Yine de olmadı. 🙂
Evet evet, her neyse bakalım...
katılıyorum abi :? .lovermanJames demiş ki:Bence gelmiş geçmiş en iyi film.Favori filmimdir .iMDB'de hakettiği yer birinciliktir
Kitabı bulabilsem alacağım.Bu konuda yardımcı olursan sevinirim.limonata demiş ki:Filmin hayranıysanız kitabı okumanızı tavsiye ederim Stephen Kings'in "Different seasons" kitabının içinde "Rita hayworth and the shawshank redemption" diye geçiyor ayrıca kitapda yine filmi çekilmiş başka hikayelerde var. Zannediyorum Kuşku mevsimi diye türkçe halide bulunmakta.
lovermanJames demiş ki:Kitabı bulabilsem alacağım.Bu konuda yardımcı olursan sevinirim.limonata demiş ki:Filmin hayranıysanız kitabı okumanızı tavsiye ederim Stephen Kings'in "Different seasons" kitabının içinde "Rita hayworth and the shawshank redemption" diye geçiyor ayrıca kitapda yine filmi çekilmiş başka hikayelerde var. Zannediyorum Kuşku mevsimi diye türkçe halide bulunmakta.
Teşekkürler limonata,orayada bakarım.limonata demiş ki:lovermanJames demiş ki:Kitabı bulabilsem alacağım.Bu konuda yardımcı olursan sevinirim.limonata demiş ki:Filmin hayranıysanız kitabı okumanızı tavsiye ederim Stephen Kings'in "Different seasons" kitabının içinde "Rita hayworth and the shawshank redemption" diye geçiyor ayrıca kitapda yine filmi çekilmiş başka hikayelerde var. Zannediyorum Kuşku mevsimi diye türkçe halide bulunmakta.
Ben şahsen ilk girdiğim kitap evinden almıştım o da Beyoğlu- İstiklal caddesindeki yanlış hatırlamıyorsam büyük parmakkapı sokakda olan Pandora kitapevinde.