Shecter sun valley mi epiphone standart mı

• Konuyu açan Konuyu açan ouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ouz

util59
Bunları baya aklımda kaldı sun valley fr baya iyi duruyo ikinci el almayı düşünüyorum schecter c6plus da güzel duruyo standartta iyi arada kaldım yardımcı olun lütfen

Benim için önemli olan sustain ve bunun da iyi sustainli olunca iyi olduğunu düşündüm

Benim için önemli olan sustain ve bunun da iyi sustainli olunca iyi olduğunu düşündüm
Sustainiac manyetiği var diye mi iyi sustainli olduğunu düşündünüz?

Sun valleyde aklınız kaldıysa köprüyü sabitlersiniz.
Yani kullanılmayacak bir aksam için gövdenin yarısı oyulmuş bir gitar almaktansa sabit köprülü bir gitar seçmek çok daha mantıklı. Gerçekten ihtiyaç duyulmayan birşeyse çok fazla negatif yönü var.

Hocam sustainiac = sonsuz sustain değil midir? Bilmediğimden soruyorum.
Öyle ama benim bahsettiğim doğal sustain, sustainiac manyetiği oduna da çaksan aynı sonucu alırsın zaten.

Sustainiac manyetiği bu tür konularda tembelleştirici buluyorum şahsen. Zaten kulağa gelen sonuç ta doğallıktan uzak bence. Standart bir manyetikle gitarı, gaini ve vibratoyu kontrol ederek istediğin sonuca ulaşmak çok daha öğretici bir süreç. Sonrasında gerçekten sustainiac gibi bir manyetiğe ihtiyacın olduğunu farkedersen alır takarsın yani, çok zor birşey değil. Ama öncesinde gitarla biraz güreşmenin daha öğretici ve doğal bir süreç olduğunu düşünüyorum, ya da eski kafalıyım bu konularda ne bileyim. 🙂

Ayrıca Gary Moore'un Sustainiac manyetiği yoktu. 😀

Geri