Bir de üzerine Sustainiac var ise aman Allah' ım...Sun valleyde fr special vardı galiba. Direkt eleme sebebi.
Sustainiac manyetiği var diye mi iyi sustainli olduğunu düşündünüz?Benim için önemli olan sustain ve bunun da iyi sustainli olunca iyi olduğunu düşündüm
Yani kullanılmayacak bir aksam için gövdenin yarısı oyulmuş bir gitar almaktansa sabit köprülü bir gitar seçmek çok daha mantıklı. Gerçekten ihtiyaç duyulmayan birşeyse çok fazla negatif yönü var.Sun valleyde aklınız kaldıysa köprüyü sabitlersiniz.
Sustainiac manyetiği var diye mi iyi sustainli olduğunu düşündünüz?
Yani kullanılmayacak bir aksam için gövdenin yarısı oyulmuş bir gitar almaktansa sabit köprülü bir gitar seçmek çok daha mantıklı. Gerçekten ihtiyaç duyulmayan birşeyse çok fazla negatif yönü var.
Hocam sustainiac = sonsuz sustain değil midir? Bilmediğimden soruyorum.Sustainiac manyetiği var diye mi iyi sustainli olduğunu düşündünüz?
Daha önce Cort sormuştun, gayet iş görür, ayarı-bakımı-tel değişimi kolay bir gitar. Üstündeki manyetikleri de gayet güzel, 3-5 sene kullanıp beklentilerine göre modifiye edebilirsin.Anladım sen ne öneriyorsun peki
Öyle ama benim bahsettiğim doğal sustain, sustainiac manyetiği oduna da çaksan aynı sonucu alırsın zaten.Hocam sustainiac = sonsuz sustain değil midir? Bilmediğimden soruyorum.