Shure sm7b ince ayarlar nasıl yapılır ?

herkese merhaba elimde shure sm7b mikrofon , volt 2 ses kartı ve cloudlifler preamp var fakat sanki mikrofonun fazladan bir ince ayara ihtiyacı var gibi ses çok kaliteli değil bu konuda kullanabileceğim bir program veya yöntem bilen var mı ?
Sen gelme ferrarisini satamayan bilge

Cloudlifler dışında aynı ekipman bende de var ne gibi bir ince ayar diyorsunuz. Bende gereksinim yok mesela bu konuda. Ben bir de Headrush Core ile kullanıp reverb veriyorum ses mis gibi kayıtta atabilirim.

Şöyle ki bu ekipmana sahip insanların canlı yayınlarını izlediğimde adamların sesleri cam gibi geliyor ama kendi sesimin kalitesi izlediklerim gibi gelmiyor dinlediğimde , bağlantılarını doğruda yaptım ama acaba belirli bir programla veya voltun kendi programıyla (goxlr control panel programı gibi)(internette UA Connect diye göstermiş adamın biri voltun programını ama onda da mikrofon ayarlarının yapıldığı panel yok , mix paneli yapmışlar müzik için veya ben bulamadım) yapmam gereken ayarlar mı var acaba diyorum (ayarların ne olduğunu söyleyemem çünkü hiçbir bilgim yok 😀)

Geri