şubat başı da nerde batu...hadi beklioruz sabırsızlıkla.....batusch demiş ki:konser şubat başı abi...
daa dur Bomba gibi düşcez ortada molekül kalmicak ...
Yeter ki siz RAHAD OLun :!: :!: :!:
RAHAD OLun::::::::::::bu fatih senide bozdu valla
şubat başı da nerde batu...hadi beklioruz sabırsızlıkla.....batusch demiş ki:konser şubat başı abi...
daa dur Bomba gibi düşcez ortada molekül kalmicak ...
Yeter ki siz RAHAD OLun :!: :!: :!:
ne kadar naylon varsa o kadar da poşet var şişir şişir patlat.sen cuvara içmişin::::bu da deli distor sözleriiRockeR_SpidEr_MaN demiş ki:hehehehhe 🙂))) ben hatırlıorum o şarkıyı batu RAHAD ol 🙂)) koçum yeni şarkımızla beraber en manyak kayıtı yapacağız merak etmeyin beyler a gibi sıfır var yakında bekleyen pusu ya yatan kobra misali sıfır diyelim şuna ufak ip uçu alın size ........AKLIM karışık ne yapmak gerek ne yapmalıym DURMUŞ yüreğim kırılmış kanat'ım kaçmalıyım DURDUM OLMUYOR DÖNDÜM olmuyor yok DÖndüm olmuyor kaçtım OLMUYOR oF KAAAAAAAAAAÇ kaç kere söyledim kaç yanımda durmaaaa bedenim söyledim dinledin ondan hayır yok dedim olmadı dönmüyor hadi kalk gidelim KAÇ KERE SÖYLEDİİİİİİİİİİİİM OF OF OF..... bu bir sıfır bestesidir yaknda sizlerler olucak yormayın kafanızı batu öptüm senide koçum hazır gel lan ankaraya
depp demiş ki:olm şubatta konser nerde oLCAK
anladım kesin bişey yok daha yani...batu çok özledim la seni 7 sinde gelirsiniz umarım bi hasret gideririz...batusch demiş ki:depp demiş ki:olm şubatta konser nerde oLCAK
Fatih BarFlY ı ayarlayacak sanırım.
büyük ihtimalle 7 şubatta olcak kesinleşince haber vericez zati🙂🙂
:!: :!: :!: KEEP WAITİN', THE LORD WILL MAKE YOU HONORED :!: :!: :!:
ayıpsın kardeşim özledim...hepinizi ayrı ayrı özledim...seni,batu yu,ali yi...hasret gideririz elbet sokaklar bizimRockeR_SpidEr_MaN demiş ki:ya pazarı programı olmayan bir bar arıorım kartal ile görüşebilsem büyük ihtimal biziz olcak güzel nezih mekan neden olmasın yani 🙂)) sevioruz orayı temiz abii 🙂) nese yiğit sen beni özlemedin mi )