- Konu Sahibi Konu Sahibi
ekulak demiş ki:batusch demiş ki:ekulak demiş ki:Yanlış hedef ...slogan olmak değil müzik yapmak olsun amacın...yapıcı bir eleştiri olmasını dilerim...slogan olmak kolay,müzik yapmak zor olandır...hepimiz o zorun peşinden koşmalıyız...
Kısmen doğru olduğunu düşünüyorum... Fatih'in anlatmaya çalıştığı ---"müzik denince akla "Sıfır" gelir"--- sloganının etrafta dolaşacağı -ümidi- sanırım. Tabi ki amaç "Slogan" olmak değil -belki maksimum "Müziğin sloganı" olmak olabilir-. Hepinizin arkadaşlığına layık olmak için elimizden geleni yapacağız.
P.s: "Eleştiri Ertuğrul'dan gelince güzeldir"
-Abraham Lincoln-
Estafrullah sadece görüşümü söyledim...
bana öyle geliyo ki...insan içinden gelen müziği yapmalı...yani işin slogan kısmı,grubun pazarlanma kısmı değil...ben bunun için böyle birşey yazdım...içinden gelen müziği yaparsan sen istemesende slogan olursun...ama slogan olmak için yola çıkarsan o sanat olmaz...çıkar ilişkisi haline döner sanatla...önce insanları değil kendini tatmin et...hatta bana kalırsa insanlar umrunda bile olmasın....yaptığın müzik sadece seni tatmin etsin,müziği getirdiği yan ürünler değil... 😉
tekrar başarılar...
İnsan benim yanımda yetişince böyle akıllı olur...