depp demiş ki:sizi artık bende destekliyorum...zaten hep destekliyorum...fatih seni öpüyorum kardeşim gelde şarap çevirelim...batu açıkçası beni korkutuyo bu azmini yitirmezse alayımıza başarıyı gösterecek...eyvallah kardeşim..
Zephyr_007 demiş ki:Batunun azmine saygı duyuyorum açıkçası!..Yolu açıktır..
ekulak demiş ki:Yanlış hedef ...slogan olmak değil müzik yapmak olsun amacın...yapıcı bir eleştiri olmasını dilerim...slogan olmak kolay,müzik yapmak zor olandır...hepimiz o zorun peşinden koşmalıyız...
ekulak demiş ki:Yanlış hedef fatih...slogan olmak değil müzik yapmak olsun amacın...batu o farkı anladı seninde anlamış olmanı beklerdim...alınma...yapıcı bir eleştiri olmasını dilerim...slogan olmak kolay,müzik yapmak zor olandır...hepimiz o zorun peşinden koşmalıyız...başarılar...
batusch demiş ki:ekulak demiş ki:Yanlış hedef ...slogan olmak değil müzik yapmak olsun amacın...yapıcı bir eleştiri olmasını dilerim...slogan olmak kolay,müzik yapmak zor olandır...hepimiz o zorun peşinden koşmalıyız...
Kısmen doğru olduğunu düşünüyorum... Fatih'in anlatmaya çalıştığı ---"müzik denince akla "Sıfır" gelir"--- sloganının etrafta dolaşacağı -ümidi- sanırım. Tabi ki amaç "Slogan" olmak değil -belki maksimum "Müziğin sloganı" olmak olabilir-. Hepinizin arkadaşlığına layık olmak için elimizden geleni yapacağız.
P.s: "Eleştiri Ertuğrul'dan gelince güzeldir"
-Abraham Lincoln-
tenekecnr demiş ki:ekulak demiş ki:Yanlış hedef fatih...slogan olmak değil müzik yapmak olsun amacın...batu o farkı anladı seninde anlamış olmanı beklerdim...alınma...yapıcı bir eleştiri olmasını dilerim...slogan olmak kolay,müzik yapmak zor olandır...hepimiz o zorun peşinden koşmalıyız...başarılar...
"Herkes müzik yapar ama iyi müzik yapan slogan olur" bence süper bi slogan olabilir sıfır için?!?!...