Selamlar 🙂 Reklamlar işe yaramış 😀
Solo tonları değişik,farklı=garip evet. İstediğim değildi fakat bahane üretmek istemiyorum, imkanlar dahilinde daha iyisini yapıp tekrar ortaya çıkarız 😀 Yani bir süre bununla idare etmemiz gerekecek 😀
Oçift sesler yokmu!!! deli ettiler beni bir türlü ayıramadım onları %50 sağa %50 sola panlı onlar hala ayrılmıyorlar çıldırdım hatırlatmayın onları bana 😀 aslına bakılırsa onların ayrılmamasının 2 sebebi var birincisi arkadaki ritm gitar ikincisi ana melodiyi yapan gitarın tonu(o gitarı bundan 6 ay evvel eklemiştim çift sesi yapan gitarı 3-4 hafta önce ekledim, kaydı farklı pedallarla yaptığım için oturmadılar amcamlar, suç bende tekrar kaydetmeye üşendim sonrada pedalı sattım hala kendime pedal alamadım bu yakınlarda olacak inşallah 😀 )
Problemin nerede olduğunu biliyorum, herşey kontrol altında. Ama performans kötü diyebilirsin çekinmeden kendi halinde bir gitarcıyım 😀 Ekip olarak kendi halimizdeyiz diyebilirim, zaten progresif müzik yapan bir grupta değiliz hani biraz ekipmana hakimiyet ve iyi beste yapmak amaç.
Dissapointed'in kayıtlarını yapalı 1,5 sene falan oluyor 😀 hepten facia onun sound. Yeniden kaydettim fakat gitar akortlarını 1 ton düşürdük hala vokal kayıtlarını da yapmadık o yüzden eskisi ile idare ediyoruz(bu tembellikle nereye kadar gidebilcez bakalım). Ama o şarkıda birşeyler var kayıtta şarkı kendini gösteremiyor sanırım fakat konserlerde çok beğeniliyor. Yani bu kaydı dinleyip sonra konserde dinleyen adamlar "bu şarkıyı kayıtta hiç beğenmedim fakat konserde süper" diyen adamlar var. Garip bir durum bazı şarkılarda olabiliyor böyle şeyler. Kayıtta o havayı verememem de olabilir tabi sorun 😀
Genel olarak teşekkür ettik.