ben tek başıma oynamam o oyunu zaten kontrollerine alışamadım darbe yedikçe geriliyorum filmi gelsin onuda tek başıma izlemem
onu kaldıracak bilgisayar bulamıyorum valla.EtheaL demiş ki:4. cıktı siddetle tawsiye ediyorum ben oynuorum su an grafikler harika😀
oyunun sonunda alessayı (o arada bir görünen kızı. hastahanede yatırılan ve gizli odasını bulduğumuz kız.) öldürüyoruz. yanına yaklaşamıyorsun çevresinde bir kalkan var. sana yıldırımlar filan gönderiyor. ben kolay modda bitirdim ve silahlarla öldürdüm. ondan sonra oyunun kahramanlarının tanıtımlarını gösteren demolar giriyor. hani bir dizide oyuncuları tanıtırlar, salak salak sırıtırlar kameraya ve görüntü donar, oyuncunun ismi yazılır. aynı bu tip işte.dread_locks demiş ki:Ben 1. sini playstationda bitirdim.. daha doğrusu tam olarak bitiremedim. sonunda şeytana (yada allahın oğluydu sanırım) saatlerce elimdeki bütün mermileri boşalttım(yaklaşık 1000 mermi) daha fazla elimden bir şey gelmedi ölmüyo yaratık! ve öyle kaldı oyun.. oynayan varsa sonunda ne oluyo anlatıversin çok merak ettim şimdi unutmuştum.. 😛
Ros demiş ki:hayatımda oynadıgım en güzel oyun walla. ps2de oynadım. insan psikolojisini bir oyun ancak bu kadar etkileyebilir.
Forum Yöneticisinden Uyarı:
v’leri w şeklinde yazmayın. Türkçe'de böyle bir şey yok.
Kimse sallamıyor ben alalı bir hafta oldu. Normalde şimdiye çoktan bitmişti ama 4-5 gündür şehir dışındayım oynayamadım.corvus demiş ki:etheal sallama yada cıdden varsa getırde bızde oynayak zuhahaha
benim lafım direl etheal e idi yani o almaz ve oynamaz o acıdan sallar sadeceRoth-Azad demiş ki:Kimse sallamıyor ben alalı bir hafta oldu. Normalde şimdiye çoktan bitmişti ama 4-5 gündür şehir dışındayım oynayamadım.corvus demiş ki:etheal sallama yada cıdden varsa getırde bızde oynayak zuhahaha
EtheaL demiş ki:Corvus şu an yanımda olup bilgisayar masamın üserinde duran Silent Hill 4 - The Room cd kutusunu gorseydin onu senin münasib biyerine sokup seninde ewde oynamanı sağlardım ya nese gel al bi ara🙂
Burası oyunu değil seriyi tartışmak için açılmış bir başlık. Özelden takıldığın yeri söyel yardım ediyim.Gutemensch demiş ki:Ya 4ü oynayan varmı?Apartment World de tıkandım arkadaş.1 haftadır gezmediğim oda denemediğim maymunluk kalmadı.Bilen geçen varsa bi yardım?
premature_boy demiş ki:onu kaldıracak bilgisayar bulamıyorum valla.EtheaL demiş ki:4. cıktı siddetle tawsiye ediyorum ben oynuorum su an grafikler harika😀
Sullivan orda yaşamıyor aslında 🙂 O hikaye uzun burda spoiler vermeyelim 🙂_PrigionE_ demiş ki:the room daki odanın sadeliği apartmanın basitliğinden kaynaklanıyor..daha çok yurt gibi..tek oda tek salon studyo tipi..zaten bütün apoartman tamamen böyle yapılmısh..pislik walter sallavon da burda yasıyomus ya zaten.. welet onu hazmedemedii için böyle pislikler yaptı sanırım 😀