ya bu filme kötü diyemezsiniz... emeğe saygısızlık olur... izlediğim en güzel Türk filmi ... Ömer Faruk Sorak'ın ellerini öpsün öğrenciler.... öğrencilerin sorunları yaşadıkları bu kadar net şekilde başka bi şekilde açıklanamaz.. ailelerin yanlış düşünce ve tavırları... kesinlikle her anne ve babanın izlemesi lazım.... anne ve babalara, öğretmenlere,siyasilere ve öğrencilere yani herkese bi ders veriyor bu film... ama en fazla öğrencinin yanında yer alan bi film... bu filme haksızlık etmeyin ..iyice izleyin sonra konuşun derim ben... bi sanatçının albümü çıkar çıkmaz yapılan yorumlara dönmesin... bunu izleyen bütün vicdanlı anneler ve babalar çocuklarına o kadar yüklenmeyi bırakacaktır... dünya üzerinde bir tek TÜRK MİLLETİ'nin Gençlerinin başında böylesine bir bela var... Gençlere biraz olsun destek olan bu filme kötü deme hakkınızın olmadığını düşünüyorum...
çünkü o hak, gençlerin kendisindedir... film onların filmidir... kimse kızmasın... Ben kendi adıma Ömer Faruk Sorak'a teşekkür ederim... yüreğine emğine sağlık... anasının ak sütü gibi helal olsun verdiğim bilet parası... ikinci kez gidiyorum yarın bu filme...
Lütfen yapılan kötü yorumlara aldırmayın gidin ve izleyin bu filmi... Tüm ebeveynlerin ve devlet büyüklerinin biz gençlere yüklendiği bu zamanda... kendilerinin neler yapması gerektiğini ,nasıl acımasızca biz gençlerin hayatlarını ,gençlik yıllarını aldıklarına bi baksınlar , utansınlar..... milli eğitim bakanı izlesin belki kafasına bi tuğla düşer de aklı başına gelir.... gençlerden çok büyüklerin izlemesi gerekir...
sevgiler saygılar...