di_giorgio demiş ki:ben de gelemiyorum, 22sinde sondaj sınavım var.yerime benden 100 kat daha iyi bi basçı var.mustafa hocam.ona da teşekkür ediyim burdan beni kırmadığı için.başarılar beyler...
Evet kesinlikle. Saolsun Mustafa yalnız bırakmadı 😀
di_giorgio demiş ki:ben de gelemiyorum, 22sinde sondaj sınavım var.yerime benden 100 kat daha iyi bi basçı var.mustafa hocam.ona da teşekkür ediyim burdan beni kırmadığı için.başarılar beyler...
pitisss demiş ki:hadi yaaa gidin artık izmire izmirdeki arkadaşlara
haber verdim bomba gibi bi grup gelio mutlaka
gidin die! millet sizi beklio!
hiçbişeycikler olmaz merak etme 😉pitisss demiş ki:yapmayın yaaa🙁
çok kızacaklar bana
pitisss demiş ki:bende gelicem izmire!
Rebel_Werewolf demiş ki:Genç, agresfileş miyiz 😆 Sahnede agresifleşelim, ahan da o zaman tadından yenmez, yanında yatılır cinsten olur. 😆
Sınıf 64 daha çok konsere çıksın. Cümbür cemaat coşalım.
😀 Daha çok konser olayı herhalde bu aralar olmıcak. Beste kasıyoruz gibi sanki. 😀 Bir de o kadar coverın yanında ezik kalmaması için çok uğraşmak lazım besteyle di mi 😀Rebel_Werewolf demiş ki:Genç, agresfileş miyiz 😆 Sahnede agresifleşelim, ahan da o zaman tadından yenmez, yanında yatılır cinsten olur. 😆
Sınıf 64 daha çok konsere çıksın. Cümbür cemaat coşalım.
Yok gayet güzel olmuş Burak 😀 Uğraşıyoruz işte bestelerle bakalım. Ama yakın tarihte olmaz gibi geliyor bana 😀 Aslında biraz daha fazla üstüne düşmemiz lazım ama bakalım. 🙂Aikanaro demiş ki:Noluyor burda...
Olm bakın yetiştirin mt beste günlerine bizde şayet girebilirsek gelip izleyelim icabında... (olmadı gibi bu cümle)