junkcan demiş ki:Gökhan'ın elinde çok sağlam gitar riffleri olduğunu duydum, evde hazırlamış bir iki bir şey sanırım...
erd demiş ki:junkcan demiş ki:Gökhan'ın elinde çok sağlam gitar riffleri olduğunu duydum, evde hazırlamış bir iki bir şey sanırım...
Ne?Gökhan'ın elinde gitar riffleri mi?Onun elindeki baget olmasın sakın :?: :mrgreen: Gökhan'ın gitar çaldığını da ilk defa duyuyorum 😆
Karaleke'de gitar çalmaktan daha iğrenç birşey yoktur sanırım şu dünyada... Bıktırdınız lan beniii!!!😛 😆junkcan demiş ki:erd demiş ki:junkcan demiş ki:Gökhan'ın elinde çok sağlam gitar riffleri olduğunu duydum, evde hazırlamış bir iki bir şey sanırım...
Ne?Gökhan'ın elinde gitar riffleri mi?Onun elindeki baget olmasın sakın :?: :mrgreen: Gökhan'ın gitar çaldığını da ilk defa duyuyorum 😆
Gökhan eskiden gitaristti, KaraLeke grubunun kurulum aşamasında da yer aldı fakat daha sonra gitarı bırakmaya karar verdi, bunu duyunca biz de onu gruptan attık :twisted:
junkcan demiş ki:erd demiş ki:junkcan demiş ki:Gökhan'ın elinde çok sağlam gitar riffleri olduğunu duydum, evde hazırlamış bir iki bir şey sanırım...
Gökhan eskiden gitaristti, KaraLeke grubunun kurulum aşamasında da yer aldı fakat daha sonra gitarı bırakmaya karar verdi, bunu duyunca biz de onu gruptan attık :twisted:
gbanes374 demiş ki:Karaleke'de gitar çalmaktan daha iğrenç birşey yoktur sanırım şu dünyada... Bıktırdınız lan beniii!!!😛 😆junkcan demiş ki:erd demiş ki:junkcan demiş ki:Gökhan'ın elinde çok sağlam gitar riffleri olduğunu duydum, evde hazırlamış bir iki bir şey sanırım...
öyle bi düşüncem vardı, ama berkay'ın davulculuğunun gitaristliğinden daha kötü olduğu ortaya çıkınca, grupça vazgeçtik...junkcan demiş ki:sınıf 64'te de gitara geçecekmişsin diyorlar doğru mu Berkay yerine. Gitaristliğin davulcuğundan daha iyi bu arada
DaveMustaine_64 demiş ki:Teşekkürler, iyi ettin valla 😀, Sevindik ailecek...
Beste sayımız 1di, 0.75e düştü :mrgreen: O şarkıda köklü değişikliklere gidiyoruz onun için şu anda tam bir şarkı değil diyebilirim. Bunun yanısıra 0.25 x 5 = 1.25 bestemiz daha var 🙂 Yani 2 ediyor toplamda 😀
Çok tembeliz çook...
Skull_KruSher demiş ki:DaveMustaine_64 demiş ki:Teşekkürler, iyi ettin valla 😀, Sevindik ailecek...
Beste sayımız 1di, 0.75e düştü :mrgreen: O şarkıda köklü değişikliklere gidiyoruz onun için şu anda tam bir şarkı değil diyebilirim. Bunun yanısıra 0.25 x 5 = 1.25 bestemiz daha var 🙂 Yani 2 ediyor toplamda 😀
Çok tembeliz çook...
Bende en tembel grup bizim grup sanıyordum. Yoksa sizdemi bir araya gelince sessiz sinema veya Wining Eleven oynuyor yada Whiplash açıp birbirinize girişiyorsunuz :metalhead
o değilde likemore'un solosunu değiştirin abi önce. Valla garip hissediyorum kendimi. Tamam yardırıyorsunda olmamış 🙂 Vallahi dinle sen beni (aha bir rakibi daha safdışı bıraktım :mrgreen: )
Şaka bir yana o şarkının ana rifini çok beğeniyorum ben çok güzel.
DaveMustaine_64 demiş ki:Skull_KruSher demiş ki:DaveMustaine_64 demiş ki:Teşekkürler, iyi ettin valla 😀, Sevindik ailecek...
Çok tembeliz çook...
Bende en tembel grup bizim grup sanıyordum. Yoksa sizdemi bir araya gelince sessiz sinema veya Wining Eleven oynuyor yada Whiplash açıp birbirinize girişiyorsunuz :metalhead
o değilde likemore'un solosunu değiştirin abi önce. Valla garip hissediyorum kendimi. Tamam yardırıyorsunda olmamış 🙂 Vallahi dinle sen beni (aha bir rakibi daha safdışı bıraktım :mrgreen: )
Şaka bir yana o şarkının ana rifini çok beğeniyorum ben çok güzel.
Ya biz Counter Strike oynuyoruz daha çok (winning eleven gibi oyunlara benim beynim yetmiyo 😀 ) ayrıca en çok evde oturuyoruz kendi kendimize buluşmadan :mrgreen:
O soloyu değiştiricez, benim ilk solo denemem flndı o ,yazdığım zaman beğeniyordum o soloyu artık ben de beğenmiyorum 😆
Teşekkürler eleştirin için 🙂