gbanes374 demiş ki::?:spinalariza demiş ki:gitarda sen İ?
:?:
gbanes374 demiş ki::?:spinalariza demiş ki:gitarda sen İ?
DaveMustaine_64 demiş ki:Saol Canercim sorduğun için. Hangar 64 bu aralar duraksadı gibi biraz ama yakında yalıtım işi için net 😆 adımlar atıyoruz gibi görünüyor.. Bekleriz bittiği zaman 🙂
Sorması ayıp sen ne arıyodun orda Can Efendi? "Afiş asıyodum..." falan dersin kesin sen şimdi, ben de derim ki, Locus Solus'taki beğenmediğin insanlara mı kaldın :?:junkcan demiş ki:ŞOK ŞOK ŞOK
Ünlü modern thrash metal grubunun gitaristi Cem Saydam dün Locus Solus adlı bir club'ta tekno müzikler eşliğinde eğlenirken görüldü. Bir yandan deliler gibi eğlenen Cem diğer yandan da kartvizitini, gördüğü güzel kızların göğüs çatallarına iliştirmeyi de ihmal etmedi.
gbanes374 demiş ki:Sorması ayıp sen ne arıyodun orda Can Efendi? "Afiş asıyodum..." falan dersin kesin sen şimdi, ben de derim ki, Locus Solus'taki beğenmediğin insanlara mı kaldın :?:junkcan demiş ki:ŞOK ŞOK ŞOK
Ünlü modern thrash metal grubunun gitaristi Cem Saydam dün Locus Solus adlı bir club'ta tekno müzikler eşliğinde eğlenirken görüldü. Bir yandan deliler gibi eğlenen Cem diğer yandan da kartvizitini, gördüğü güzel kızların göğüs çatallarına iliştirmeyi de ihmal etmedi.
(Ama ben böyle dedim diye demessin şimdi) :twisted:
Jeff_Loomis demiş ki:Güzel kızların göğüs çatallarına iliştirmeyi ihmal etmem tabi bunda yanlış olan ne var? Sana yanlış geliyorsa sende bir sorun var demektir 😀
Ama sorarım Can sana, ben orda oturmuş çayımı içerken sen değil miydin bana "burda bira kaç para?" diye soran. Ben orda oturmuş ülke meselelerini tartışırken sen değil miydin biraları devirip devirip eğlenen? 😀
Eğer ki sen orda cidden yoldan geçiyorsan, sen her geçtiğin yol üstündeki mekana girip bira mı içersin 😀
junkcan demiş ki:gbanes374 demiş ki:Sorması ayıp sen ne arıyodun orda Can Efendi? "Afiş asıyodum..." falan dersin kesin sen şimdi, ben de derim ki, Locus Solus'taki beğenmediğin insanlara mı kaldın :?:junkcan demiş ki:ŞOK ŞOK ŞOK
(Ama ben böyle dedim diye demessin şimdi) :twisted:
Ben o sırada yoldan geçiyordum, ama o da ne ünlü virtüöz Cem Saydam içerdeydi buna kayıtsız kalamazdım ve daldım içeriye...