bugun gercekten cok guzeldı. yıne cok eglendım, davul daha iyiydi bu sefer, seyirci de öyle. bugün yanlızca bizi tanıyan arkadaslarımızın değil, tanımayanların da eslık ettıgını gordum (baraka da cok daha azdı yanı 🙂 )oradakı herkese tesekkurler. artık bu işten zevk almaya basladım...cok mutkuyum su anda, sacma sapan yazıyorum o yuzden ama sebebı var....
:!: (bilmeyenler için anlatıyorum) büyük grup GULYABANİ'yi bilmeyenimiz yoktur heralde 😆 😆 😆 ben ilk defa izledim, ama iyi bişey bekliyordum zaten berkayın dedıklerınden dolayı..... işte bu dev grup sahnedeyken davulcu Akay'ı izleyip "ulan benim hep istediğim türde şeyler calıyo(lar) ve olamadığım kadar da profosyonel(ler)" diyordum (bu arada setup'ı da harıkaydı saygıdeger 😆 akay abimizin), sonra konser sonunda berkayı sahneye davet ettiler solo bişeyler doğaçlaması için, bass, davul ve gitar (berkay) harika şeyler yaparken, bir anda davul durdu (davul=AKAY 🙂 ), ayağa kalktı ve beni sahneye davulun basına 8O (artık burda davul≠AKAY) 😀 davet etti, once tırstım zıcarım diye utandım, ısrar edince gittim ve benim için harika olan yaklasık 5 dakika basladı (bu arada söyliyim; zıçmadım da değil 🙂 ).........
yani fazla uzatmiyim, Akay ver elini öpiiim :taptim :taptim :taptim :taptim ..............
bu kadar!.!.!.!.!