:? :?: Anlamadım 😀Autopsy_table demiş ki:Berkay pena mı yuttun sen ya öyle duyduk 🙂
gbanes374 demiş ki:su istanbul'dakı konsere cıkacaksak eğer ona da calısmamız lazım
http://www.turkrock.com/ftopic5714-0-asc-0.html ahnda bak bakiim. 😛 ama ben ogrenemedım cıkıp cıkamıcamızı hala... :?:Guardian_of_the_Blind demiş ki:gbanes374 demiş ki:su istanbul'dakı konsere cıkacaksak eğer ona da calısmamız lazım
ne istabulu yav buraya konsere mi geliyosunuz yoksa haber vermeden 🙂Hakkaten var mı öyle bi olay?
Saol abi desteğin için, gerçekten çok mutlu oldum gelmenle. Bu konserde aslında çok iyi çalamamış olmamıza rağmen, sanırım Cem'in de katılımıyla seyirci ile en iyi ilişkiyi kurduğumuz konser oldu. Gerçekten SNF 64 için güzel bir geceydi, gelen herkese ekstra teşekkür ediyorum. Bizim yaptığımız tarz müzik seyircinin şarkıları söylemesinden daha fazla katılım gerektiren bir müzik, :metalhead onun için tekrar çoook teşekkürler :metalheadsilveria_84 demiş ki:yaw berkay,gökhan ve diğer değerli SINIF64' çüler... yine harikaydınız...
berkaycım soloların yine muhteşemdi,diğer arkadaş da tam sana göre yani...süper bir gece yaşattınız,teşekkürler....🙂