13 Eylül'de yine Biziz barda Soulitary ile bir konser var :metalhead :metalheadsilveria_84 demiş ki:umarım istediğiniz gibi olur berkay..ee var mı yakında bi konser?
jasminto demiş ki:berkaaaaay!!! uygun bi zaman olursa stüdyonuza gelcem, haberleşelim, daha önce de konuşmuştuk 😀 şu istanbul işinden de ses yok galiba, halbuki ne güzel arka arkaya çıkacaktık sahneye 🙁
Saol Göktuğ umarım dediğin gibi olur 😀cyberknight demiş ki:Valla güzel mi olacak ne iskeleti iyi olanın tümü de iyi olur 😛= neyse Berkay Ali aradı mı?Kolay gele...
ya ece yapma bole, abartma benı oyle (abarttın, benı melek yaptın derdı bır ara berkay... 🙂 )... 😳 ben gariban bir davulcuyum.... sadece calmaya calısıyorum... 🙂 :9 :9 🙂 🙂anarchist demiş ki:Eyvallah Berkaycim 😉 Gökhan aşmış olayı artık "Death mi? Tabii çalarız" uslubunda söylüyor 😛 😛
Ben bilirim kime ne diyeceğimi Gökhancım? Sen takıl 😉 Çok iyi gitsin ama her zaman ki gibi 🙂 🙂gbanes374 demiş ki:ya ece yapma bole, abartma benı oyle (abarttın, benı melek yaptın derdı bır ara berkay... 🙂 )... 😳 ben gariban bir davulcuyum.... sadece calmaya calısıyorum... 🙂 :9 :9 🙂 🙂anarchist demiş ki:Eyvallah Berkaycim 😉 Gökhan aşmış olayı artık "Death mi? Tabii çalarız" uslubunda söylüyor 😛 😛
Eheh, yine deriz! Nil Karaibrahimgil... :roll: Son klibini izlemeli herkes diyorum 😀gbanes374 demiş ki:(abarttın, benı melek yaptın derdı bır ara berkay... 🙂 ).
Artık sezon açılıyor. Eskisinden daha fazla organizasyon lazım 😀 Yine bir ara beraber çalarız umarım bir organizasyonda. Ya da sizin programa konuk grup olarak gelsek falan mesela 😆buriedCHILD demiş ki:arkadaşlar özledm hepinizi..yine bi aynı sahne paylaşımı yapsak derim?
Jeff_Loomis demiş ki:Playliste nevemore da ekleyecez, hayırlı olsun.
Berkayı bekliyoruz, o dönünce tam gaz çalışmalar başlayacak.