SteveDiGiorgio demiş ki:Cemmmm. Olm avantar züper olmuş 🙂
Bu arada sizden bi nevermore dinlemek bana ne
zaman nasip olcak?
sıradaki konser ne zaman ?
sava demiş ki:CBF olsun Nevermore olacaksa.
Sanitarium demiş ki:Sınıf 64 grubuna selamlar..
Grubunuzun tarzı konusunda uzaktan az çok bilgi sahibiyim sıkı çalıyorsunuz aynen böyle devam edin 😉 konser haberi verirseniz dinleme imkanımda olur..
İyi çalışmalar dilerim..
s_hifty demiş ki:kardeş grubup size kolay gelsin yeni bir kayıt yaptık haberiniz olsun diye düşündüm
www.miscarry.com.tr.tc görüşmek üzere 🙂
Bu sıralarda ben Kızılay'a discmani vermeye gitmiştim ama haklısın telefonla aram kötü kabul ediyorum 😀yakkuli demiş ki:ben geçen de söyledim şu aralar konser işine hiç girmeyelim oturalım adam gibi şarkıları bitirelim. bunun için de bana kayıt ver berkaycıım tabi yanında discmani de ver bi de arada telefon mesajlarına bak eşşoolusu seni....
darkelf demiş ki:slmlar sizi ilk defa stüdyoda seyrettim gerçekten gelecekte süper olmaya adaysınız. Bu arada bizizde çıkma işi ne oldu ?
Mehmet'im sağolasın... Ama berkayın da dediği gibi çok kötüydük o gun ya... yanı cıdden sene ıcınde bı daha goturcem sızı studyoya.... 🙂 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:darkelf demiş ki:slmlar sizi ilk defa stüdyoda seyrettim gerçekten gelecekte süper olmaya adaysınız. Bu arada bizizde çıkma işi ne oldu ?
Layne_Staley demiş ki:Berkay nasıl dinleyeceğiz sizi?? Merak ediyorum sizin grubu... anlaşılan kaabiliyetler toluluğu... virüöz mü kesilceğiniz başımıza 😛
cyberknight demiş ki:Serkan hariç hepisi fritöz 🙂=