di_giorgio demiş ki:olm bu ara bu grup benim kıymetimi bilmiyo.sen onlara anlat.
8O 8O 8O :roll:
Üstüme iyilik sağlık 8O 😆 8)
di_giorgio demiş ki:olm bu ara bu grup benim kıymetimi bilmiyo.sen onlara anlat.
8O 8O 8O :roll:
ponza demiş ki:berkay geçen gökan ıcq da bi program sinsilesi yazmıştı bizizde bi süre konser gibi bişey o nedir bi detayları yazsana sana zahmet. bu arada cem yedinci telini kaybetmişti bulabilmiş mi bari🙂
Ben en başta olabilir miyim ? Lütfeeeeeeen :taptim :metalhead :taptimDaveMustaine_64 demiş ki:Gökhan topla getir olum DEATH t-shirt'ü giyen kim varsa topla getir 😀 Şöyle bir Chuck Schuldiner'a tapınırız berabercene 😀 :metalhead
ponza demiş ki:ehe ulan alt teli atıp bi üste doğru kaydırdı dimi telleri🙂)))))))))))))
:mrgreen: 😆 :mrgreen:ponza demiş ki:ehe ulan alt teli atıp bi üste doğru kaydırdı dimi telleri🙂)))))))))))))
anarchist demiş ki:Ben en başta olabilir miyim ? Lütfeeeeeeen :taptim :metalhead :taptimDaveMustaine_64 demiş ki:Gökhan topla getir olum DEATH t-shirt'ü giyen kim varsa topla getir 😀 Şöyle bir Chuck Schuldiner'a tapınırız berabercene 😀 :metalhead