Sınıf 64 (Modern Thrash Metal) - Ankara

Crossfire_SNF64_fan demiş ki:
Gokhan da gormuyelli okumayali(forumu) aşmiş herhalde tum death parcalarini calcak herhalde 🙂

😀 😀 😀
ugurum herkes abartıyo ıste aldanma sen onlara sen bılıosun ne kadar dandık caldıgımı, kosnerlerde nasıl sıctıımı 🙁 hatta sarkıların nası basladıını bıle unutuorum... bunu ılk defa acıklıorum .... 😆

tamam olum deathtir edin bu lise muhabbetini adama(ceme) bişey söledik sona herkes atladı(göban) tabi böle chat olur. bırakın onu bunuda set the world of fire ne oldu bitti mi ben çok seviyom o şarkıyı 🙂

-gökan artık bitir la hazrlığı(yarın sınavı varda) 🙂

ya death geyiğini açan adam(yani bizim bascı) death grubunu kastetmişti ama yanlış anlaşıldı galiba.nese 🙂

gbanes374 demiş ki:
sanırım 5 kasım'da bır konsere cıkabılırız tam bellı değil ama...
[bu arada berkay iyi olmus avatar ımza uyumu... 😉 ]
5 Ekim değil miydi? Ya nasıl bir insanız ya daha konser tarihini bilmiyoruz ve daha 2 saat önce konuşuldu bu 😀
Avatar ve imza için uğraştım açıkçası, eski avatar gitti çünkü, geri de gelemiyor 😢

Saol Göktuğ 😀

Emre sen de saol ya, vallaha yoksa kesin hatırlayamazdık, Allah'tan şahit olarak ordaydın 😀
"Abi" olayı ise düşününce gerçekten iyiydi 😀 Hatta uzun yıllar hatırlanır gibime geliyor 😀

ekim de beraberiz desenize 😛 Hadi bakalım beyler tam gaz çalışın siz 😉 Goktuğ valla bu sefer beraber sallıyacağız kafaları 😛 aaaaahhhh Ahmet aaaaaahh 😢

pardon ya 5 ekım'dı... 😀 ya ben polise sız gulun eğlenin diye abi dedim bikere alla alla... hem bu bole uluorta soylencek sey de degıl, gulduk gectı 😀 😀 😀 🙂
sız Hicri abiyle nasıl karsılastıımızı anlatmayın, gıdın benım olayımı anlatın, bı ılgıncsınız valla...

gbanes374 demiş ki:
sız Hicri abiyle nasıl karsılastıımızı anlatmayın, gıdın benım olayımı anlatın, bı ılgıncsınız valla...

o zaman hemen anlatıyım 😀 keçiörende akşamın 11'inde içki ararken -bulamadık bu arada.- cemle konuşan berkay yolcudaki olaydan bahsetmeye başladı. Bizde bunu üzerine hicri abinin yürüdüğümüz sokakta oturduğunu filan konuşurken önümüzden hicri abi geçti ve bizde dumur olduk 😀 sonra da detayları konuşmak için hicri abinin yanına koşan berkaya yetiştik ve hicri abi snf64 yerine karakediyi ayarladığını ama onları iptal edip snf64ü çıkaracağını söledi. işte böle -çok uzun oldu la ben şahsen oturupda bunu okumam 😀 😀

Hicri abi bugün dedi ki,

"Ben önce karakedi ile konuşmuştum bu konser olayını, onlara çıkar mısınız diye sormuştum. Daha sonra sınıf 64'ten seni (beni) bulunca sizi çıkarmak daha mantıklı geldi. Gittim karakedi ile de konuştum sonra işte böyle böyle sınıf 64 diye bir grup var, sizin yerinize onlar çıksa olur mu? Onlar da bana tabii ki olur hatta süper olur dedi, konser günü karakedi de orada olacak." Dedi.

Yani arkadaşlar bu seneki RSF'nin cover band olayını almaya niyetimiz var. Öyle işte...

Jeff_Loomis demiş ki:
Hicri abi bugün dedi ki,

"Ben önce karakedi ile konuşmuştum bu konser olayını, onlara çıkar mısınız diye sormuştum. Daha sonra sınıf 64'ten seni (beni) bulunca sizi çıkarmak daha mantıklı geldi. Gittim karakedi ile de konuştum sonra işte böyle böyle sınıf 64 diye bir grup var, sizin yerinize onlar çıksa olur mu? Onlar da bana tabii ki olur hatta süper olur dedi, konser günü karakedi de orada olacak." Dedi.

Yani arkadaşlar bu seneki RSF'nin cover band olayını almaya niyetimiz var. Öyle işte...

Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Yukarıda yazan RSF'nin cover band'i olayı diye bir şey yok. Karakedi'nin 7. festivalde cover çalması bizim bir tribute yaptırmak istememiz. Onlardan rica etmemizle olan bir şey. Afişlerde "Tribute to the gods" yazıyordu. Bu yüzden lütfen cover band olayı varmış gibi bir konu yapmayalım.

Ayrıca Thrash of the Titans gecesinde Karakedi çıkacaktı ama onları iptal ettim sizin çıkmanız daha mantıklı olur gibi bir konuşma hatırlamıyorum. Karakedi ricam üzerine çıkabiliriz diye söylemişti. Fakat bu bir ricaydı ve zaten net değildi. Bunu Hicri Bozdağ'ın yani benim iptal etme gibi bir yetkim olamaz. Bu grupla ortak bir görüştü. Lütfen bu tip benim ağzımdan çıkmamış cümleleri tırnak içerisine alarak kullanmayın.
Sonuçta eğlenmek için bir şeyler yapıyoruz. SADECE EÐLENELİM....

Geri